Gelişmeyen göğüs kasları

Spora 2 bucuk-3 ay önce başladım başta amacım kilo almaktı boyum 185 kilom 58 idi kilomu 65 e kadar yükselttım 3 ay içerisinde kollarım da omuzlarım da ve kilo olarak baya artış varken gögus kaslarım hala cok gücsüz hacımsiz.programım :
Bench Press 4x12
ıncline bench press 4x10
cable crossover 4x10 veya 12
Dumbell fly 4x10
gogus calıstıgım gün ön kolda gırıyorum
Acıkcası gogusum gelısmese bıle duz ve kuvvetsız olması canımı sıkıyor antreman mı yetersız yoksa yaptıgım bır hata mı var?
önerilerinizi bekliyorum.

Beslenmene dikkat etmiyor olabilirsin. En güçlü ihtimal olarak hareketleri düzgün formda yapmıyor olabilirsin diye düşünüyorum. Belki şuan yapıyosundur zaman uzun süre yapmamış boşa çalışmış olabilirsin. Ve son olarak genetiğin bu kadarına elverişli olabilir. ( bildiğim kadarıyla kişinin genetik yapısının da kas oluşumunda payı var ) Belkide biraz daha kilo almalısın. Ama asla pes etme kendini demoralize etme. Kolay gelsin :)

Ayrıca 2,5 - 3 ay olmuş başlayalı , daha çok erken. Hemen kesme umudunu sabırlı ol

Yorumunuz için çok teşekkür ederim genetik olarak göğusum hacimsiz olsa bile sporla bu düzelir mi yani elinde sonunda düzelecek bisey degil mi? (17 yaşındayım bu arada)

haftada 2 kere sadece bench press ve pullover yapıp çıksan daha iyi gelişecekti :)

Back
Yukarı