venekarj123
Üye
Merhaba,ben spor salonuna başlayalı 1 ay 19 gün oldu ilk ay programımı yazmıştım klasik demişlerdi 2. ay programı 1. gün ve 2. gün şeklinde acaba normalmi isimlerini tam bilmiyorumm işte bench press enseye çekiş mideye çekiş oturarar kolları açma ayakta açma alna barbell tam isimlerini bilmiyorum yanlış olabilir ama 1. gün ve 2. günde farklı haraketler var ve de 2. günde kol hareketi yok acaba bu normalmi 1. ay programı dahamı iyiydi anlayamadım bir de başladığımda makinede 10kg yapıyordum şimdi 25 kg normalmi bu dambıldada bazı hareketlerde 2.5 tan 5 e geçtim yana açışta 2.5 rahat yapıyorum sanırım onada 15-20 gün sonra 5 e çıkarırım ama 50 kiloyum arkadaşım karbonhidrat kullanmıştı ilk ay 7 kilo aldı abiye sordu bu gün yan etkileri olurmu diye abi dedi sanırım böyle dedi tam aklımda değil ''kasların daha fazla şişecek ve yağı yakıp kasa çevirmek gerekecek yemek yediğinde bu yetersiz kalacak o yüzden 2. veya 3. ayda kullanmak normal olur bende bu ay sonu almayı düşünüyorum bir de annem de çalışıyor o yüzden her gün et yeme fırsatım olmuyor hatta hiç olmadı yani tam beslenemiyorum bu iyi bir takviye olur diye düşünüyorum 98 doğumluyum boyum 1.70 falan sizce daha çabuk gelişirmiyim güvercin göğsü var bir de bende utanıyorum kollarımda hani biraz çıktı önceye göre ama göğüsde sadece ortada değilde köşelerden ortaya doğru birazçık top top sertleşme oluyor hiç yoktu göğüs o yüzdenmi çıkartmak daha mı zor geliştirmekten onu merak ediyorum şimdiden bu sorularıma cevap verenlere çok çok çok teşekkür ediyorum bu sporu sevdim yararını birazda olsa gördüm bırakmayı kolay kolay düşünmüyorum 2.5 kilolardan kurtulaıym dahada iyi olacak allahtan bu gün akşam gittim arkadaşlar benim gibi 2.5 kilolarla yapan adamlar vardı içim rahatladı yardımlarınızı bekliyorum