Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Teşekkürler![]()
Arkadaşlar 1 ay felan oldu ama konumuz gelişim bazında olmadığı ve gelişme takibi olduğu için ayda bir değişik pozlarda resimler yüklüyeceğim beğendim fotoğraflarımıilk olarak biceps antremanı sonunda bi fotoğrafımı yüklemek istiyorum yorumlarınız önemli ayrıca programım imzamda mevcuttur ona göre gidiyorum bilginize..
iyi forumlar
![]()
bu ay tamamen fiyaskoydu yağlanma hat safhada 70 kiloya vurdum bunun %70 i yağ nedeni antreman günlüğümde belirttiğim gibi zaman darlığı yüskek karbonhidratlı öğünler bu nedenle yağ yakımına geçiyorum yavaştan zaman ayırmaya çalışıyorum size kasım olarak sıcak kol ve sırt pozlarımı atıcam bu arada sırtım fazla gelişmiyor yada bel kalınlığım yüzünden belli olmuyor tam anlayamadım diğer bir seçenekte sırt genetiğim düzgün değil
![]()
![]()
edit yanlış anlaşılmasın 65 kg dım 70 e çıktım aldığım 5 kilonun %70 inin yağ olduğunu düşünüyorum hemen %70 yağ oranı olmaz diye çıkışmayın diye belirttim![]()
kol kac cm
sen 2.5 kılo ıle 80 tekrar yapan uyeydın sanırsam![]()
guzel gelısım kaydetmıssın boyle devam et... basarılar