dumbbell26
Üye
Selamun Aleyküm arkadaşlar. 7 aydır fitness yapıyorum.7 Aylık gelişimim şu şekilde ; omuz 7 cm , göğüs 11 cm , kol 6 cm , bel 5 cm olarak arttı ölçülerim. Bir ara protein tozu olarak weider whey CASEİN diye bir ürün kullandım bir hocamın önermesiyle ama hiç yararını göremedim maalesef. Gelişimimden pek memnun olduğum söylenemez ve tekrar supplement işine girmeyi düşünüyorum. Yaş 16 , boy 1.78 , kilo 70 , omuz 114 , göğüs 94 , kol 34 , bel 80 cm şuan son ölçülerim bu şekilde. 7 aylık bu duruma göre hangi supplementi önerirsiniz ? Protein tozu mu aminoasit mi ? Ayrıca kaslarım sıkınca oldukça güzel görünüyor fakat sıkmadığım zaman hiç kas var gibi değil bunun sebebi de yağdan kaynaklanıyormuş diyo biliyorum yağ yakıcı almakta gündemimde şuan. Sonuç olarak sorum şudur ; Protein Tozu mu , Aminoasit mi , Yağ Yakıcı mı ? iki ürün alabilme imkanım da var ama gerekli mi emin değilim bu konuda bilgili olan yardımcı olmaya çalışabilecek herkesten yardım bekliyorum gitgide motivasyonum düşüyor bu gelişimin zayıflığını gördükçe..