Yaklaşık 5 senedir düzenli vg sporu ile uğraşıyorum. Yaşım 32, boy 1.90 kilom 100.2 yağ oranım %23.2
Bildiğiniz göbekli möbekli bir adamım.
Haftanın 5 günü spor yapıyorum
Artık psikolojim bozulmuş halde . Bakıyorum okuyorum neyi yanlış yapıyorum diye anlayamadım. Resimlerimi koyacaktım bu yazdıklarımı oraya yazmak için baktım 5 senelik adamların resimlerini gördüm sildim hemen şimdi diyecekler ki bu adam bizle kafa yapıyor 5 senede bu vucüt bu kadar kötü olamaz.
İstediğim besin takviyesini alabiliyorum.
Size nerdeyse uzun bir zamandır yediklerimden bahsedeyim
Sabah
7 yumurta tam, (yok beyazı ye sarıyı ye muhabbetini biliyorum ama halen doktorlar emin değiller)
1 dilim tam buğday ekmek-çay +1 paket animal pack+11mg BCAA toz su ile karıştırıp içiyorum
Öğlen
Şirkette ne çıktıysa (yağlı pilavı falan yememeya çalışıyorum )yemeklerin tanelerinde seçiyorum Yemek çok kötüyse acil durumlar için çekmecemde duran ton balığı Not. az olduğunu biliyorum ama başka hiçi bir şansım yok çünkü kurumsal firma yemek götüremiyorum+ 1paket animal stack+cretain5mg
Akşam
Serviste 2 ölçek protein tozu+glutamin
Antreman
Antremandan hemen sonra 2 ölçek protein tozu
21.20 gibi eve geliyorum azcık et-kıyma veya tavuk yanında domates sıfır ekmek
Hesaplıyorum 150-160 gr protein alabiliyorum.
Antremana gelince herşeyi denedim şu anda yaptığım program
1.Bacak 5 haraket 3x8-12
2.Göğüs +arka kol göğüs 4 haraket 3x8-12 arka kol 2 haraket 3x8-12
3-Kardiyo -45 dk spinning +karın
4-Sırt 5 haraket 3x8-12
5-omuz+ön kol omuz 4 haraket 3x8-12 ön kol 2 haraket 3x8-12
6-kardiyo
7-off
ama bazen gün atlamalar olabiliyor veya kardiyoları antreman ile birleştirebiliyorum
Sorun Şu Akşam birşey yiyemiyorum direk spora gidiyorum
Ama yağda kaybetmiyorum ne gelişiyorum ne inceliyorum yıllardır aynı kilo aynı yağ aynı kas
Hep iyi denilebilecek solanlara gittim. Malum hocalar pek ilgilenmiyorlar zaten hepsi öğrenci . İyi hocalar yok değil onlarda özel ders vermem peşindeler. Kötü salona gittim. İçeride bilmem ne şampiyonu vardı. Ama salonda acil servisten daha fazla şırınga gördüm.Ona iğne buna iğne açıkçası beni ürküttü herif bende yine jon jon salonuma geri döndüm
Artık ne istediğimi de şaşırdım artık. Kas mı istiyorum yağ yakmak mı istiyorum. Resmen psikoloijm bozuldu
Yapacağınız yorumlar için şimiden teşekkürler
Bildiğiniz göbekli möbekli bir adamım.
Haftanın 5 günü spor yapıyorum
Artık psikolojim bozulmuş halde . Bakıyorum okuyorum neyi yanlış yapıyorum diye anlayamadım. Resimlerimi koyacaktım bu yazdıklarımı oraya yazmak için baktım 5 senelik adamların resimlerini gördüm sildim hemen şimdi diyecekler ki bu adam bizle kafa yapıyor 5 senede bu vucüt bu kadar kötü olamaz.
İstediğim besin takviyesini alabiliyorum.
Size nerdeyse uzun bir zamandır yediklerimden bahsedeyim
Sabah
7 yumurta tam, (yok beyazı ye sarıyı ye muhabbetini biliyorum ama halen doktorlar emin değiller)
1 dilim tam buğday ekmek-çay +1 paket animal pack+11mg BCAA toz su ile karıştırıp içiyorum
Öğlen
Şirkette ne çıktıysa (yağlı pilavı falan yememeya çalışıyorum )yemeklerin tanelerinde seçiyorum Yemek çok kötüyse acil durumlar için çekmecemde duran ton balığı Not. az olduğunu biliyorum ama başka hiçi bir şansım yok çünkü kurumsal firma yemek götüremiyorum+ 1paket animal stack+cretain5mg
Akşam
Serviste 2 ölçek protein tozu+glutamin
Antreman
Antremandan hemen sonra 2 ölçek protein tozu
21.20 gibi eve geliyorum azcık et-kıyma veya tavuk yanında domates sıfır ekmek
Hesaplıyorum 150-160 gr protein alabiliyorum.
Antremana gelince herşeyi denedim şu anda yaptığım program
1.Bacak 5 haraket 3x8-12
2.Göğüs +arka kol göğüs 4 haraket 3x8-12 arka kol 2 haraket 3x8-12
3-Kardiyo -45 dk spinning +karın
4-Sırt 5 haraket 3x8-12
5-omuz+ön kol omuz 4 haraket 3x8-12 ön kol 2 haraket 3x8-12
6-kardiyo
7-off
ama bazen gün atlamalar olabiliyor veya kardiyoları antreman ile birleştirebiliyorum
Sorun Şu Akşam birşey yiyemiyorum direk spora gidiyorum
Ama yağda kaybetmiyorum ne gelişiyorum ne inceliyorum yıllardır aynı kilo aynı yağ aynı kas
Hep iyi denilebilecek solanlara gittim. Malum hocalar pek ilgilenmiyorlar zaten hepsi öğrenci . İyi hocalar yok değil onlarda özel ders vermem peşindeler. Kötü salona gittim. İçeride bilmem ne şampiyonu vardı. Ama salonda acil servisten daha fazla şırınga gördüm.Ona iğne buna iğne açıkçası beni ürküttü herif bende yine jon jon salonuma geri döndüm
Artık ne istediğimi de şaşırdım artık. Kas mı istiyorum yağ yakmak mı istiyorum. Resmen psikoloijm bozuldu
Yapacağınız yorumlar için şimiden teşekkürler