Geceleri en az 3 kere tuvalete gitmek

Arkadaşlar yagli ve yumuşak bir derim var kilo vermemden kaynakli oldugunu dusunuyorum (103 den 78 kiloya) hala alt karindaki yağlar ile ugrasiyorum ve sıkılaşma çok su iciyorum ve gece en az 3 kere tuvalete kalkiyoru gece deliksiz bir uyku cekmeli vg ile ugrasanlar diyorlar ama ben uyaniyorum bi sıkıntısı olur mu ?

Merhaba kardesim, VG icin uyku cok önemli cünkü kas yapımı gece oluyor. Daha derin ve kesintisiz uyku icin uyumadan 3 saat önce su icmeyi bırakabilirsin.

Peki bir sorum daha var protein tozu nu ictikden bi 5 10 dakika sonra veya bi 30 dk icinde tuvalete gittigimizde aldigimiz protein tozunu çöp edermiyiz ?
2- protein tozunu sütle kariştirmanin nasil bi yarari var yorumlariniz icin teşeklurlerr

Peki bir sorum daha var protein tozu nu ictikden bi 5 10 dakika sonra veya bi 30 dk icinde tuvalete gittigimizde aldigimiz protein tozunu çöp edermiyiz ?
2- protein tozunu sütle kariştirmanin nasil bi yarari var yorumlariniz icin teşeklurlerr
çöp olacagını sanmam eğer öyle olsaydı ben gelişemezdim ben idmanda 1,5lt su içiyorum peşinede işemeye gidiyom benim hiç gelişemem lazımdı.
protein tozu süt ile içilirse emilim süresi uzamış olur ama genelde su ile tuketilir idmandan sonra çünkü emilim süresini kısa tutup kasların ihtiyacını karşılamaktır.

:D Yok öyle bir şey :D sen yemek yedikten sonra tuvalete gittiğinde direkt olarak çıktığını mı düşünüyorsun ? :D

Back
Yukarı