Gece Yatmadan Önce Yemek?

Merhaba,
Gece yatmadan önce yemek yemek kilo aldırır olayı doğru mudur? Yoksa önemli olan kalori hesabı mıdır?
Yani ben gün içerisinde hiç yemek yemedim ama gece yatmadan önce yemek yedim kilo mu alırım?
Yoksa kaloriyi az tuttuğumuz sürece gece veya istenilen zaman yemek yenilebilir mi?

Bir de gece yatmadan önce müsli veya yoğurt yesem kilo aldırır mı?

Diyetistenime gece işten geç geldiğimi yemeği 22 gibi yediğimi söylediğimde;
O saatte yenilenlerin kilo almama neden olacağını söylemişti.

Akşam yemeğini 19 a, 21 e de 1 meyve yazdı sonra.

bununda bir efsane olduğunu düşünüyorum çünkü yaklaşık 12 kg verdim son 4 ayda ve bu süre içerisinde çoğu zaman gece yatmadan önce yemek yediğim oldu,sizin gün içinde neler yaptığınızla ilgili kilo verme durumu
eğer gece yemek yedim diye kilo aldığınızı zannediyorsanız yanlıyorsunuz demekki siz yeterince kalori harcamamışsınız

Bende aynısını uyguluyorum, hiç bir şey yemiyorum son günlerde, inanılmaz kilo kaybettim. Bakalım yatmadan yemek yemek etkili oluyor mu

Evet, haklısınız gün içinde yeterli kalaori alınamadığı için yapılıyor. Uyku düzeni bozuluyor tabi. Uykudan önce tuvalet belki işe yarayabilir

Merhaba,
Gece yatmadan önce yemek yemek kilo aldırır olayı doğru mudur? Yoksa önemli olan kalori hesabı mıdır?
Yani ben gün içerisinde hiç yemek yemedim ama gece yatmadan önce yemek yedim kilo mu alırım?
Yoksa kaloriyi az tuttuğumuz sürece gece veya istenilen zaman yemek yenilebilir mi?

Bir de gece yatmadan önce müsli veya yoğurt yesem kilo aldırır mı?
Ben abartısız 8 aydır gece 12 1 de tavuk göğsü yiyorum 1 saat sonra yatıyorum diyetteyim 3 aydirda kesinlikle.ne kilom.arttir ne de yag oranim önemli olan gunluk makrolarin egerki halen bi tavuk göğsü yiyecek kadar kalori açığın veya makrolarin ona goreyse gece ye yat uykusuzluk disinda ben bi sorun olacagini sanmiyorum en azindan bende herhangi bi yaglanma kilo alma.olmadi ve bu sekilde de devam ediyorum[DOUBLEPOST=1512020539][/DOUBLEPOST]
Diyetistenime gece işten geç geldiğimi yemeği 22 gibi yediğimi söylediğimde;
O saatte yenilenlerin kilo almama neden olacağını söylemişti.

Akşam yemeğini 19 a, 21 e de 1 meyve yazdı sonra.
Antrenman çıkışı haric gece yenen meyve yaga dönüşme ihtimali cok yüksek[DOUBLEPOST=1512020574][/DOUBLEPOST]
Gece yatarken yemek çok kg aldırır
Gunluk kalorine bagli[DOUBLEPOST=1512020891][/DOUBLEPOST]
Bende aynısını uyguluyorum, hiç bir şey yemiyorum son günlerde, inanılmaz kilo kaybettim. Bakalım yatmadan yemek yemek etkili oluyor mu
Kilonla birlikte kas kaybetme dikkat et vucudunu okadar uzun süre aç birakmakta iyi değil gunluk kalori hesabi yapip ona gotr beslen gece yiyip yattin ve gunluk kalorinin üzerinde beslendiysen o yaga döner işte ben hergün abartisiz 2 3 gibi yatiyorum sabahta 7de ayaktayim kas gelişiminden de yag yakimindan da memnunum günlük max 5 saat uyuyan. Bi insanim yillardir herhangi bi sorunla karşılaşmadım belki 8 saat uyusam biraz daha iyi gelisirdim ama benim actigim konuya bakarsaniz gelisimimi görürsünüz bence herşey den once diyet ve antrenman onemli uykuda onemli ama 8 saat uyumak bana gore değil :)

Son düzenleme:
Back
Yukarı