Gece lor yemek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Semavi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Semavi

Üye
Demin instada canlı yayında bir fitnesscı hocamıza gece lor yemek uygun mu yatmadan önce dedim hayır ben gece süt ve süt ürünleri tavsiye etmiyorum dedi. Kimiside gece lazım diyor. Nedir işin aslı?

Çoğu fitnesscı bböyle düşünüyor zaten. Süt ürünlerinin deriyi kalınlaştırdıgını söylüyor. Ama ben lor tüketiyorum gece. Ben zarar vereceğini düsünmüyorum.

Ben gece yatmadan bişiler yemenin doğru olmadığını düşünüyorum, gece bütün organalrımız dinlenmeye geçiyor, mide pankreas karaciğer gibi sindirimde görevli organlarımızı gece yormamak lazım.

Vücut hiçbir zaman dinlenmiyor. Bütün organlarımız çalışmaya devam ediyor. Öncelikle bu konuda anlaşalım.
İkinci olarak deriye yapmış olduğu kavramalr konusunda da cidden kaynak verirseniz sevinirim. Peynirin içeriğindeki hangi madde sebep oluyor bu deri sorununa?

Casein tüketemiyorsanız yani protein tozunu sevmiyorsanız ya da istemiyorsanız en mantıklısı lor. Ağır spor yapanlar için alınması kesinlikle şart.

Vücut hiçbir zaman dinlenmiyor. Bütün organlarımız çalışmaya devam ediyor. Öncelikle bu konuda anlaşalım.
İkinci olarak deriye yapmış olduğu kavramalr konusunda da cidden kaynak verirseniz sevinirim. Peynirin içeriğindeki hangi madde sebep oluyor bu deri sorununa?

Casein tüketemiyorsanız yani protein tozunu sevmiyorsanız ya da istemiyorsanız en mantıklısı lor. Ağır spor yapanlar için alınması kesinlikle şart.

Hocam hiç araştırmadım böyle söyleyen hocalar var. Ben zaten yiyorum yani. En ucuz protein sonucta. Yumurtaya paramı dayanır :D Kolisi 12-13 lira.

gece yersen belki hazımsızlık sorunu olabilir diye demiştir . özellikle laktoz içeriyorsa sıkıntı yaşatabilir. gece uyumadan önce karbonhidrat tüketmek yağlanmaya sebep olabilir tabi ki ama düşük kalorili sağlam protein kaynaklarını tüketmekte bence sakınca yoktur.

Öncelikle anlaşacağımız nokta, bilmediğimiz konularda iddialı cümleler kurmamak. Uyku sırasında vücut dinlenmeye geçer ve yenilenme dönemi başlar. Ben organlar çalışmıyor demedim, dinlenme dönemine geçiyor dedim özellikle sindirim sistemi. Uyku sırasında metabolizma yavaşlıyor. Gece birşeyler yersen elbette sindirim sistemin çalışmaya devam eder fakat sağlıklı olmaz, uzun vadede sorunlar yaratabilir.

Öncelikle anlaşacağımız nokta, bilmediğimiz konularda iddialı cümleler kurmamak. Uyku sırasında vücut dinlenmeye geçer ve yenilenme dönemi başlar. Ben organlar çalışmıyor demedim, dinlenme dönemine geçiyor dedim özellikle sindirim sistemi. Uyku sırasında metabolizma yavaşlıyor. Gece birşeyler yersen elbette sindirim sistemin çalışmaya devam eder fakat sağlıklı olmaz, uzun vadede sorunlar yaratabilir.
vücudun organları çalışmaya devam eder. beyin de aynı şekilde çalışmaya devam eder. loru tüketmenin amacı zaten sindirim sürecinin devam etmesini ve kas kaybı yaşanmamasını sağlamak. amaç bu zaten. caseinin amacı da bu şekilde zaten. gece protein sindiriminin 3-5 saat daha devam edip kas kaybı yaşanmaması için çünkü kas dokularındaki yırtılmalar çünkü uyku sürecinde yenilenir. yani sizce uyku sürecinde onarılması gereken kas dokuları yerine 7-24 çalışan organları dinlendirme gayretine giriyorsunuz. amacı kaslanmak olan birisi tam tersini düşünmeli.

yağ yakarken, daha pratik olduğu için casein kullanıyorum her gece, toplam almam gereken protein ve kalori hesabına göre casein tükettiğim için olumsuz bir etkisini görmedim. akşam 9'dan sonra açlık bastırıyor ve tam o esnada casein alıyorum, cutting yaparken caseini öneririm eğer lor yemek istemiyorsanız. laktoz duyarlılığım yok. casein sonrası en az 2 bardak su içmem gerekiyor.

yağ yakarken, daha pratik olduğu için casein kullanıyorum her gece, toplam almam gereken protein ve kalori hesabına göre casein tükettiğim için olumsuz bir etkisini görmedim. akşam 9'dan sonra açlık bastırıyor ve tam o esnada casein alıyorum, cutting yaparken caseini öneririm eğer lor yemek istemiyorsanız. laktoz duyarlılığım yok. casein sonrası en az 2 bardak su içmem gerekiyor.
Casein nasil bir yag yakici ozellige sahip?

Yağ yakıcı özelliği olduğunu sanmıyorum caseinin fakat sindirim süresi uzun olduğu için yatana kadar tekrar acıkmayı engellediği için sabaha kadar götürüyordur. Mantıklı seçim
Bende yag yakma olayina sasirdim. Evet diyet zamani kullanilabilir gec sindirildigi icin.

yağ yakma özelliği yoktur. bence definasyon kısmında da bulk kısmında da casein tüketilmeli. protein tozu karşıtlığı varsa da lor peyniri tüketilmeli.

Back
Yukarı