Hayır hiç bir şey almayın akşam yemeği yeter diyor.sebebi neymiş? onu sorsaydın keşke.
lor yerine ya da direkt casein mi tüketin diyor?
Vücut hiçbir zaman dinlenmiyor. Bütün organlarımız çalışmaya devam ediyor. Öncelikle bu konuda anlaşalım.
İkinci olarak deriye yapmış olduğu kavramalr konusunda da cidden kaynak verirseniz sevinirim. Peynirin içeriğindeki hangi madde sebep oluyor bu deri sorununa?
Casein tüketemiyorsanız yani protein tozunu sevmiyorsanız ya da istemiyorsanız en mantıklısı lor. Ağır spor yapanlar için alınması kesinlikle şart.
Vücut hiçbir zaman dinlenmiyor. Bütün organlarımız çalışmaya devam ediyor. Öncelikle bu konuda anlaşalım.
İkinci olarak deriye yapmış olduğu kavramalr konusunda da cidden kaynak verirseniz sevinirim. Peynirin içeriğindeki hangi madde sebep oluyor bu deri sorununa?
Casein tüketemiyorsanız yani protein tozunu sevmiyorsanız ya da istemiyorsanız en mantıklısı lor. Ağır spor yapanlar için alınması kesinlikle şart.
vücudun organları çalışmaya devam eder. beyin de aynı şekilde çalışmaya devam eder. loru tüketmenin amacı zaten sindirim sürecinin devam etmesini ve kas kaybı yaşanmamasını sağlamak. amaç bu zaten. caseinin amacı da bu şekilde zaten. gece protein sindiriminin 3-5 saat daha devam edip kas kaybı yaşanmaması için çünkü kas dokularındaki yırtılmalar çünkü uyku sürecinde yenilenir. yani sizce uyku sürecinde onarılması gereken kas dokuları yerine 7-24 çalışan organları dinlendirme gayretine giriyorsunuz. amacı kaslanmak olan birisi tam tersini düşünmeli.Öncelikle anlaşacağımız nokta, bilmediğimiz konularda iddialı cümleler kurmamak. Uyku sırasında vücut dinlenmeye geçer ve yenilenme dönemi başlar. Ben organlar çalışmıyor demedim, dinlenme dönemine geçiyor dedim özellikle sindirim sistemi. Uyku sırasında metabolizma yavaşlıyor. Gece birşeyler yersen elbette sindirim sistemin çalışmaya devam eder fakat sağlıklı olmaz, uzun vadede sorunlar yaratabilir.
Casein nasil bir yag yakici ozellige sahip?yağ yakarken, daha pratik olduğu için casein kullanıyorum her gece, toplam almam gereken protein ve kalori hesabına göre casein tükettiğim için olumsuz bir etkisini görmedim. akşam 9'dan sonra açlık bastırıyor ve tam o esnada casein alıyorum, cutting yaparken caseini öneririm eğer lor yemek istemiyorsanız. laktoz duyarlılığım yok. casein sonrası en az 2 bardak su içmem gerekiyor.
Yağ yakıcı özelliği olduğunu sanmıyorum caseinin fakat sindirim süresi uzun olduğu için yatana kadar tekrar acıkmayı engellediği için sabaha kadar götürüyordur. Mantıklı seçimCasein nasil bir yag yakici ozellige sahip?
Bende yag yakma olayina sasirdim. Evet diyet zamani kullanilabilir gec sindirildigi icin.Yağ yakıcı özelliği olduğunu sanmıyorum caseinin fakat sindirim süresi uzun olduğu için yatana kadar tekrar acıkmayı engellediği için sabaha kadar götürüyordur. Mantıklı seçim