Gece Hayati Ve Vücut Gelistirme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Guest
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Gece Hayati ?

• Total voters
    438
ayda 1 çikarsak iyi.o kadardan birsey olmaz,sonuçta bizler müsabık degiliz...

Baba ayda 1 den birşey olmaz sanırım. Ama yine de alkolden uzak durup çok geç saatlere kadar da takılmamak gerek bence. Ben hiç gece hayatına takılmıyorum. 22.20 yatış, sabah 07.00 kalkış. Düzenli uyuyor ve besleniyorum. Çokda dinç durumdayım.

Badi sorusu falan sormayın! kendimi içkiye verdim :D
bazen arada sirada

ayda bir...
zaten o bile yetiyor walla.her hafta takılsan sonu yok walla.alkoldende uzak duruyorum ;)

bir vücutçu sosyal bir ortamda içecekse en fazla 1 light bira içimeli 8)
no alchool yes gain :D

8 aydır ağzıma sürmedim .

Haftada 2 veya daha fazla. Tabi o 2 de kelle olmak diye tabir edilen sarhoşluktandı. üstelik sigarada vardı günde 1 paket hepsine veda ettim çok şükür.

Diyet yaparken çok kısıyorum, bende aslında Blitz gibiyim, sosyal içici, belli ortamlarda ya da aile ile bir yere gidince içiyorum genelde 1-2 kadeh şarap.

Ama diyet vakti hemen telkin, standart bir diyet vakti monoloğu:

-Bir bira kaç kalori?(xxx kalori)
-Kaç bira içerim abaca?(x bira)
-Şimdi bu yalnızda içilmez(çerez vs...) +xxx kalori
-Sonra yemekte yeriz bunun üstüne(dışarıda fast food büyük ihtimalle ve gecenin bir yarısı) +xxx kalori

*çağıran arkadaşa telefon açılır*

-Ben evdeyim bugün kusura bakmayın

*Casein'i içip erkenden yatağa gider*

dun gece bende ayni sorunu yasadim,dietde oldugumda icecek birsey bulamadim menude,inanin yarim saat menuye baktim ve karar verdim,light ice tea iciyim diye,garsona soyledim yok dedi,bende mecburen cay ictim.

sonra eve geldim sarc4stic in dedigi gibi casein i gomdum ve yattim(sarc hakkikaten tadi muthis,sivi puding gibi oluyor)

Haftada 3-4 gün en az:o ama tabiri caizse kanımın son damlasına kdr içmemek için sawaşıorm.

Aman maşallahın varmış senin muscled_girl, yavaş biraz.
Ben bu aralar haftada 3-4 gün 2 saatliğine falan çıkıyorum, hiçbirşekilde sporsal aktivite yapmıyorum gerçi, sınava 2 hafta kaldı :)
Malum stres hat safhada..

Ben fazla içmem çok nadir sadece hafta sonları, çarşamba, cuma, salı, pazartesi birde bazen cumartesi.

Şaka şaka tabiki.

Arada bir kaliteli kırmızı şarap içerdim, sonra haftada bire çıktı sonra bağzen haftada iki, son zamanlarında diyetede başlamıştım sonra baktım olacak gibi değil içmiyorum artık yaklaşık bir aydan beri gerçi bir kere kaçamak yaptım oda arkdaşlar kanıma girdi. Ertesi günden itibaren ekstradan kardiyo telafi etmeye çalıştım. Benim bu konuda biraz zaafım var galiba yani sosyal içici falan değilim gayet asosyal yalnız bizim evin bi balkon manzarası var insanın kanına giriyor.

16-19 yaş dönemimde aşırı derecede alkol tükettim.Hala o dönemden kalma el titremelerim var.Spora başladım başlayalı ayda yılda bir takılırım sadece.1-2 tane bira ya da bi duble Jack Daniels falan.En sağlam içmemden ise yaklaşık 3 ay geçmiştir,arkadaşı askere uğurlamıştım,gece takılmıştık,bi ufak rakı tek başıma götürmüştüm :) Benim gerek beslenme gerek te alkol-gece hayatı konusunda fikrim az ama öz de olsa arasıra kaçamakların olması yönünde.Abartılmadığı sürece zarar vereceğini sanmıyorum ikisinin de.

gece hayatı deyince herkes içkiye vurmuş kendini.gece sadece içmek yerine gezmekte fena değildir.gece hayatım ayda 1 diye onayladım ama konu içkiye yönelikse (en başından okumadığım için bilemiyorum) ben uyku sorunuma şimdilik geçici çözüm olarak haftada 1-2 defa 3 şişe bira ile devam ediyorum.

Back
Yukarı