Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geçen hafta 1 kez gittim kendimi suçlu hissediyorum!
Merhaba değerli üyeler zayıf ektomorf bir ınsanım yas 18 174 boyum 61kg im. Haftada 3 gün gidiyordum başlayalı 1 ay oldu spora fakat üniversite sınavına hazırlanıyorum mezunum liseden tekrar gireceğim ve yoğunluktan gecen hafta 1 kez gidebildim hocam pzt salı pers cuma gel diyor ben onu salı pers cuma 3 gün gelirim ancak dedim. Simdi gecen hafta 1 gün gittiğimden suçluluk duyuyorum cok birsey kaybetmismiyimdir yoksa ilk ayda normal mi bunlar?
---------- Post added at 20:10 ---------- Previous post was at 19:26 ----------
illaki böle dönem dönem gidemediğin zamanlar olcak ...
senin hayalini süsleyen vücutların sahipleri hiç mi tatile gitmedi 15 gün ?
hiç mi işleri olmadı yogun..
hiç hasta olup yataga düşmüyorlarmı ? öle yada böyle gidemedigin zamanlar olucak canını sıkmaya değmez sen bi disiplin oturtmussun bile neden diye sorcak olursan spora gitmedigin zaman kendini suçlu hissediyosan dogru yoldasın demektir
Değerli üyemiz;
Başlıkta teşekkür mesajı yazarak mesaj kirliliğine yol açmak yerine üye mesajının sağ alt köşesinde bulunan “Teşekkür Butonu”nu kullanmalısınız.
Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
valla ben 2 yıl olcak bu sporu yapalı subatta.. bi ara gün aşırı gittim bazen 2 gün gidip bi gün dinlendim .. bazen 7 günün 5 günü gidip tek bölge çalıştım ama en çok verimi hacim alma açısından
bi gün gidip bi gün dinlenerek elde ettim...
bu da bi hafta 3 diğer hafta 4 gün gibi gözüküyor ancak ayda 15 gün ediyor
p.tesi.cars.cuma.pazar/salı.pers.cumartesi.p.tesi/cars.cuma.pazar.salı/ şeklinde
seninkide ayda 12 gün yeterli olabilir güzel beslenip dinlendiğin günleri değerlendirebilirsen