Geç saatte biten antreman sonrası beslenme

Merhaba arkadaşlar ,

Geç saatte biten antreman sonrası yağlanmadan göbek yapmadan nasıl beslenebiliriz.
Benim antremanım 21:00 de bitiyor amino asit ve protein destekleri alımı sonrası saat 21:30 u geçiyor bu saatten sonra yemek yemek konusunda çok tereddüt ediyor ve genel olarak pek bir şey yemiyorumm.

Sözlerinizi duyar gibi oluyorum , amacına göre değişir diyeceksiniz . Amacım şu ;

Çok ağır bacak antremanları yapıyorum özellikle bacak hacmini arttırmaya uraşıyorum .
üst kısmımla ilgili hacim vs. sorunum yok belim ince göbeğim yok denecek kadar az .

Tecrübeli arkadaşlarımın cevaplarını beklerim.

Saygılarımla
Serkan .weightlifter

bol yağsız sütle protein tozu karıştır iç sabaha kadar yeter sana

bu ikilemi bende fazlasıyla yaşıyorum

gece 12-1'de antremanım bitiyor ve 'yersem yağlanırım' 'yemezsem antremanın boşa gider' ikilemini çok kötü yaşıyorum

aslında bi şey alamanıza gerek yok...

ancak , eğer gerçekten çok yoğun idman yapılmışsa , en etkin malzeme "şeker pancarı özütü "dür...))

aslında bi şey alamanıza gerek yok...

ancak , eğer gerçekten çok yoğun idman yapılmışsa , en etkin malzeme "şeker pancarı özütü "dür...))

şeker pancarı ernden çıktı ? bence yeni yeni şeyler türetmeye gerek yok. ant sonrası whey, yatmadan önce lor peyniri yada herhangi bir sıvı casein alınabilir. ben öye yapıyorum.

Agir calisma sonrasi komplex karbonidrat alinmasi gerekiyor benim canimi sikanda o saatte karb yemek ayrica gece kazein icmekte klo aldiriyor , direk gobek yapiyor . En azindan bende oyle oluyor

Back
Yukarı