optimum serious mass
hardline gainer
bunları kullandım hardline ı uygun sıvıyla tükettim fakat birden hepsini yüklenince bağırsak sistemini bozuyordu ve midede ağrı yapıyordu bazen ondan belirtilen ölçeği 1 er bardak 1 er bardak gün içine yaymak en uygunu fakat bunada İŞ YERİNDE zaman yettirtemiyorum 13 14 saat günde dışardayım evde değilim ki
Optimum a gelince onu belirttiğinden daha az sıvıyla tükettim sebebi çok sıvıyla bitiremiyordum ( suyla karıştırarak tükettim sütle tadı berbat oluyor alacaklara yardım olur bu notum ben beğenmedim sütle tatını maalesef suylada etkisini kırdım sanırım ) Kendisi zaten tatlı az sıvıyla tüketince dahada tatlı oluyor Belirtilen ölçeği aynı anda içmeye kalkınca ( ki doğrusu bu ) gene midemi zorluyordu ( şişkinlik midemiz ufak :S ) çok FAZLA geliyordu gün içine yaysam buna gene zaman yetmiyor bi türlü işin içinden çıkamadım kısacası arkadaşlar :/
Şimdi creatine aminoasit tarzı ek beslenme ürünlerine giricem yakında hangisi mideyi zorlar diye sizlerden yardım istedim rahatsız olduğnuz ürünler varsa hem bana hem gelecek arkadaşlara yardımcı olurdu şöyle bir liste yada not olarak yazabilseydiniz AMİNO asit hapları çok büyük midenin sindirimi zor olur diye düşünüyorum onu ama tabi bu benim fikrim şuanlık .
Son düzenleme: 8 Ağustos 2008