Gaspari probiotic çok köpürme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MuminG
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MuminG

Üye
Gaspari Myofusion Probiotic muzlu kullanıyorum ve ölçek başına 300 ml koyunca shakerle karıştırdıktan sonra çok fazla köpürüyor 600-700ml seviyesine yükseliyor sizce bu neden ve azaltmak için ne yapabiliriz? Birde tadını güzelleştirmek için içine ne katabiliriz çok köpürünce içim kalktı biraz.

muming Gaspari Myofusion Probiotic kremalı kullandım bende. köpürme durumu olmadı ama kokusu ve koyu kıvamından bende çok şikayet ettim her kullanmamda işkence oldu resmen.
haz alarak içmediğin birşeyden verim almakta zor oluyor sanırım,psikolojik olarak böylede bir etki yaptı bende,sonuçlarından memnunda değilim. umarım sende hersey daha iyi sonuç verir.

İşin kötüsü daha bitirmem gereken 1 kg var.Köpürmeden sonra pek içesim gelmiyor veya çok yediğimdende böyle geliyor olabilir.

edit:Tad olarak kötü olsada içerik bakımından fena değil bence.Ne kadar 39 gr da 24 gr protein olsada içinde farklı protein çeşitleri var(yumurta proteini vb.)

Son düzenleme:
Bugün tekrar kullandım birazda mide boştu ve suyla karıştırdım oldukça güzel geldi fazlada köpürmedi.Dün akşam fazla yediğimden tadı kötü gelmiş olabilir,6-7 yumurtadan sonra bayıyo biraz :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı