Gaspari Nutrition Myofusion

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Toni
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Başarılı

Votes: 278 61,2%
  • Orta karar

Votes: 146 32,2%
  • Başarısız

Votes: 30 6,6%

• Total voters
    454
fiyatlar hep bu civarlarda gezse ne güzel olur
bu fiyattan bile sattıklarından kar ediyorlar her türlü
satışlarda 2-3 katı artış olmuştur şu 1 haftada bile,bunları görüp fiyatı hep bu seviyelerde tutsalar

Detaya girmeden olayın gerekçeleri ile ilgili bildiklerimi anlatmaya çalışayım.
Fiyatların budenli düşmesinin sebebi ithalatcı firmalar ile dükkanların anlaşmazlıga düşmesi
Bahse konu firma geçtiğimiz senelerde muscletech ithal ederek taban fiyatlardan kendi kanallarıyla piyasaya sürmüştü. Bu senede aynısını bsn için yaptı.190 Liralık proteini 130,140 Liralara düşürdü.Olayın gasparinin tarafına dönmesini tam olarak anlayamasamda başka bir ithalatcı firmanın ve dükkanların bu olayı kırmak için yaptıgı bir ortak çalışma oldugunu düşünüyorum.Gasparinin durumu da yukarıda bir arkadaşın izah ettiği gibi olmalı Fitili ateşleyen gnc oldu buna karşılık adana ve sonrasında bütün dükkanlar fiyat kırdı. Gncin zor durumda oldugunu birçok yerden duyuyorum.
Dükkanların bu fiyatlardan kar ettiği dogru ancak yüzde 10u geçmeyen bir kar bu.
90 lira civarı myofusionun dükkanlara gelişidir. Bu kar yüzdesiyle kimse çalışmaz. Yazın düşen satışları da böylece artırdılar eylülden itibaren 160 Liranın altında bulmazsınız hiçbir tozu.

gaspari ve musclepharmı getiren kocaman gıda
bsn ini ise upafarma getiriyor muscletech iste farmatekte hangi firma hangisininin fiyatlarını kırmak ıcın bu yola basvurdu?

Konun detaylarını taraflar biliyor,buradan şirket,dükkan veya şahıs ismi vermek maksadını aşmak olur. Naçizane bilgilerimi paylaştım.

bnm bildğim geçen sene gaspariciler bsn getirmişler
bu sene bsn'cilerde onlara gıcıklık olsun diye gaspari getirmişler
optimumcular zaten bsn getirip duruyo

Türk milletinin yapacağı ticaretin abk
kartel denen bir şey söz konusu değil, herkes aç gözlü herkes herkesin rızkına göz dikiyor
bu her sektörde böyledir
kısa zamanda supplement sektörüde bu hale geldi

bunun tabiki en büyük faydası biz kullanıcılara olur
yumulun gençler az kaldı abd'dekiler ile aynı fiyattan supplement almamıza :D

bnm bildğim geçen sene gaspariciler bsn getirmişler
bu sene bsn'cilerde onlara gıcıklık olsun diye gaspari getirmişler
optimumcular zaten bsn getirip duruyo

Türk milletinin yapacağı ticaretin abk
kartel denen bir şey söz konusu değil, herkes aç gözlü herkes herkesin rızkına göz dikiyor
bu her sektörde böyledir
kısa zamanda supplement sektörüde bu hale geldi

bunun tabiki en büyük faydası biz kullanıcılara olur
yumulun gençler az kaldı abd'dekiler ile aynı fiyattan supplement almamıza :D

3452 yıl gecse 30 dolara supplement alamayacagız...

Yeni alan arkadaşlara bir şey sorucam, benim aldığım kutuda Protein oranında 22 gr yazıyor.. Gnc'nin int sitesinde ve burda tanıtımda 25 gr yüksek kalite protein diyor. sizdede öyle mi sadece bende mi 22 gr yazıyor ?

90TL'ye gelen bir üründen edilen ortalama 40TL'lik kar bence yine de hiç fena değil...160TL'ye bu kez talep bulamayabilir bence, zira ne kadar düşük fiyattan alabileceğimizi gördük...tüketicinin menfaatini düşünüp düşünmediklerini göreceğiz.

Yeni alan arkadaşlara bir şey sorucam, benim aldığım kutuda Protein oranında 22 gr yazıyor.. Gnc'nin int sitesinde ve burda tanıtımda 25 gr yüksek kalite protein diyor. sizdede öyle mi sadece bende mi 22 gr yazıyor ?

Üstüne tedarikçi firmanın tarım bakanlıgının zoruyla yapıştırdıgı türkce etiket...

Onu kaldırıp altındaki orjınal etikete baktıgında 25 gr proteini görceksin...

90TL'ye gelen bir üründen edilen ortalama 40TL'lik kar bence yine de hiç fena değil...160TL'ye bu kez talep bulamayabilir bence, zira ne kadar düşük fiyattan alabileceğimizi gördük...tüketicinin menfaatini düşünüp düşünmediklerini göreceğiz.

Yakın zamanda firmalar ortak bir fiyat yapıp tekrar yükseltebilirler. Aslında şimdiden almak gerek kışın nasıl olsa ihtiyacımız olucak.

Firma kesinlikle bunları okuyup fiyatları arttırmış. Gaspari 120 yken dün şuan 150 liraya satılkıyor bir sitede. falanfilanvitamin.com da (falan filanı reklam olmasın diye yazdım)

Daha dün fiyatları düşük olan protein tozu yine tavan yaptı. Helal olsun bu ülkenin supplement satıcılarına !

en son 110 tl ye myofison yine gaspari creatin 28 tl glutamine 40 tl anavite 65 tl ye satan tanınmış bir magazaya rastladım güvensem 1000 lirayı gömerim ama bu fiyatta kuskulandırıyor beni.

en son 110 tl ye myofison yine gaspari creatin 28 tl glutamine 40 tl anavite 65 tl ye satan tanınmış bir magazaya rastladım güvensem 1000 lirayı gömerim ama bu fiyatta kuskulandırıyor beni.

İstanbul'da mı bu dediğiniz mağaza? Ayrıca benim baktığım yerlerde hala 120 TL nin altında satılmakta.

İstanbulda Benim alısveriş yaptıgım magazada hala 124 tl elden gidip alınınca dahada düşüyor, istiyen olursa özelden atarım yerini(reklam olmasın)...

Her yer zammı yapmış. Şu anda bir elin permağını geçmeyecek kadar 120 TL ye satış var. Alıp koymak lazım bir tane kenara. Neticede 30-35 TL fazla vermeye gerek yok ileriki zamanlarda.

Arkadaşlar bu proteini tam olarak ne zaman alınacak anlayamadım... Üstünde öğün takviyesi yazıyor.. İstediğim zaman mı almalıyım yoksa antreman öncesi ve sonrası mı yoksa yatarken mi ?

whey, soy, ya da vb. bir tür olmadığı için ne zaman alınması gerektiğini bilmiyorum.. Yardımcı olabilecek var mı ?

Su ile için var mı? su ile tadı nasıl oluyor? süt dayanmıyor bana... antremanlarıda arttırdıkça vücut daha çok istiyor, su ile tadı diğer tozlar gibi kötü mü oluyor ?

şimdi yiğidir öldür hakkını yeme demiş atalarımız
önceki yorumumda üzüm suyu ile çok şekerli olduğundan bahsetmiştim.
edindiğim deneyime göre bunu 150ml üzü suyuna 50-100ml arası su koyarak aşabilirsiniz
bir diğer kullanım şekli süt ile ise şunu yazacağım: kıvam ve tad olarak süper; sanki erimiş çilekli dondurma veya milkshake gibi; süper
su ile olan kullanımda(ON ile karşılaştırıyorum) Myofusion daha iyi...
ama bunların hepsi tad eleştirisi; ben alırken beğendiğim için çilekliyi seçtim...işe yarar-yaramaz, ekonomik-pahalı; vs için değil belirtmek isterim.

Back
Yukarı