GodBlessStoya
Yeni Üye
Günde 3 tablet mi 6 tablet mi alınmalı anavite?
Hayatımda bunun kadar kötü kokan birşeye raslamadım ben,zaman zaman 3 bazen 4-5 tablet alıyorum günlük,kutuyu açtığım oda 1 saat kokuyor resmen.
Pharmatona canım feda.
Dün, aldım ve kullanmaya başladım. Ben de söylenenin aksine herhangibir karıncalanma yapmadı. Kullanım şeklim; 2 adet sabah, 1 adet akşam şeklinde. Kokusu gerçekten kötü, ama katlanamayacak kadar da değil hani.Ürünün fotoğrafını ekledim, belki almayı düşünenlere faydası dokunur.
P.S: Bu arada üstüne yapıştırılan türkçe besin değerleri kısmı yanlış hazırlanmış, nasıl böyle bir hata yapılabilir anlamak mümkün değil. 3 tabletteki( 1 porsiyon) besin değerleri, yapıştırılan türkçe besin değerlerinde 6 tablet olarak gösterilmiş. Yani türkçeye çevrilen besin değerlerine göre 1 porsiyon 6 tablet.
Bazı multivitamin haplarında kilo aldırma söz konusu.Bunda da böyle bir durum yoktur değil mi arkadaşlar ?
bu ürünü nasıl kullanmalıyım? Öğünler arasında mı, sadece idmandan önce mi yoksa iki şekilde de mi almalıyım günlük ne kadar kullanmam gerekir? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
arkadaşlar bu ürünü almalımıyım. vitamin almayı düşünüyordum. düzgün beslenmeye başladım ve protein tozu olarak ON kullanıyorum. 2. kutuya başladım. Çok fazlada supp. kullanmak istemeyen birisiyim. Ama vitamin önemli diye biliyorum. Tavsiye edermisiniz. 4 gün spor yapıyorum. %8 yağ oranım var. 1 senedir spor yapıyorum. 6 aydır ağırlık çalışıyorum.
y