Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
aminofx= arginine ve bcaa oranı yüksek, glutamine ve taurine ilaveli, daha çok ant. öncesine yönelik, ant. sonrası da kullanılabilesi toz amino asit ürünü.

aminomax8000= geniş spectrumlu, çoğu eser miktarda da olsa bütün esansiyel ve non esansiyel amino asitleri içeren, fakat daha çok en önemli bcaa olan leucine ile enerji verici taurine içeren, bcaa oranı tatmin edici olan ant. öncesi ve sonrasına yönelik tablet amino.

Arkadaslar mp assault aldiktan sonra bu urunu daha once bi uyenin de soyledigi gibi sadece ant. sonrasi kullanmaya basladm 10 tablet ve kas agrilarimda ciddi bi azalma oldu ertesi gunler icin

bugün bsn syntha 6 ile bunu aldım. bakalım nasıl etki edicek bu kombine. kreatinde kullanıordum 6 haftalık dönem bittiği için bir süre kreatin kullanmıcam

Arkadaşlar bugun bende aldım bu ürünü ama korktum bana buyuk geldi haplar 5 tanesini toz haline getirip su ile karıstırıp içebilirmiyim nası bi tat olur bilemedim bugun ilk kez içicem idmandan once ve sonra tavsiyede bulunacak varmı lütfen..

pump etkisi yaptığı söylenmiş üyeler tarafından ben öyle olacağını zannetmiyorum ama setler arası kasları hızlıca yenilediği için süper antrenman çıkıyor ortaya

Ürün hakkında hnemen hemen bütün yorumları okudum. Fakat tatmin edici sonuçlar elde etmedim. Şöyle ki

f/p olarak ürün nasıl?
kullananlar gelişmede fayda gördüler mi?
Bu ürünü tercih etmeli miyim? Veya başka ürüne mi yöneliyim tavsiye ettiğiniz ?
herkes almış. hapların büyüklüğünden bahsetmiş bu kadar.

bunu kullanmaya başladığımdan itibaren recovery çok daha iyi ve daha hızlı oldu. f/p açısındanda çok çok iyi. zaten bizim için en önemlisi recovery olayı.

Ürüne kalitesiz demek haksızlık olur, antremanda diri tutuyor, antreman sonunda cellmassla beraber sanki güne yeni başlıyormuşum gibi oluyor...amino8000 i ı 2-3 ürünle kombine ederseniz çok iyi performans alırsınız diye düşünüyorum.

( antremandan yarım saat evvel 5 adet alıyorum, off günlerde hiç bir suplement kullanmam sadece çok iyi beslenirim, sabah kalkar kalkmaz ve ya gece yatarkende kullanmam, çünkü maksimum etkiyi bu ürünlerde antreman performansı ve sonrasında yıkımı engellemek için görebilirsiniz, besleniyorsanızda 10 numara olur. )

Not: 2-3 sene evvel ilk amino asitimi aldığımda aldığım kişi bana, sabah 6 tane akşam 6 tane gece yatmadan 6 tane demişti...sonra baktım 15 gün sonra pırr uçuvermiş ve öğrenci harçlıkları gitmiş oldu )

Bugün bende aldım, aldığım yerdeki bayan "ant. önce 2 adet, ant. sonra 3 adet alınız" dedi.
Sizce öyle mi almayalıyım, yoksa ant. sonra 5 adet olarak mı ?

bu tip büyük hapları kırıp içmek her zaman daha çok eziyet olur
bütün olarak yutulmak için üretiliyor zaten
ağzınıza atıp yutmaya çalışmak yerine dilinizin üstüne uzunlamasına koyarsanız öyle kolay yutarsınız ki ağzınızı kontrol edersiniz hap nereye gitti len diye :D

Back
Yukarı