Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
renk olarak fazla sararmadıysa kullan bişey olmaz.Baktın önceki kullanımından farklı bi karın ağrısı vs gördün at gitsin

Bay--vitaminde 69 lira son kul. Tarihinede baya var daha önce kullandım ama nasıl bir etkisi vardı hatırlamıyorum 2 kutu alsak mı acaba

merhabalar, yeni üye oldum. Geçen sene 6 ay fitness, 3 ay ara ve bu sene de 6 aylık bir spor geçmişim var. Yeni aminoasit araştırıyorum. Yorumların çoğunu okudum ve genel anlamda memnun kalınmış. Nanobolix marka kullanmıştım daha önce hoca tavsiyesiyle. Şimdi gaspari düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Aynı zamanda bcaa da alacağım. yine iki marka arasında kaldım. nanobolix in bcaa sı kapsül şeklinde gaspari tablet. Bi avantaj durumu var mı kapsülün?
Hangisini tercih edeyim tavsiyelerinizi bekliyorum?

merhabalar, yeni üye oldum. Geçen sene 6 ay fitness, 3 ay ara ve bu sene de 6 aylık bir spor geçmişim var. Yeni aminoasit araştırıyorum. Yorumların çoğunu okudum ve genel anlamda memnun kalınmış. Nanobolix marka kullanmıştım daha önce hoca tavsiyesiyle. Şimdi gaspari düşünüyorum. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
Aynı zamanda bcaa da alacağım. yine iki marka arasında kaldım. nanobolix in bcaa sı kapsül şeklinde gaspari tablet. Bi avantaj durumu var mı kapsülün?
Hangisini tercih edeyim tavsiyelerinizi bekliyorum?
Bcaa alacaksan şu an mp toz bcaa kullaniyorum kesinlikle ta siye ederim yanina amino yerine creatine al sana şoyle soyleyim weider xtend kullanmus biri olarak mp bcaa gercekten harika enseye indiris hareketine ALLAH şahit 140 kg 3 set girdim 5-8 tekrar arasi antreman sirasinda kullaniyorum.

Daha önceden yazıldıysa afedersiniz ama bi sorum olacak ben şuan kilo vermeye yönelik antreman cardio yapıyorum ve de bu gaspari aminoyu kullanıyorum ama hata mı yapıyorum bilemedim bu ürün kilo yaparmı 4 antreman öncesi 4 antreman sonrası kullanıyorum içeriğine baktım ama pek anlayamadım karbonhidrat 32 yazıyordu şuan 82 kiloyum askeri sınav için hedefim 76-77 civarı bunun yanında musletech hydroxcut da kullanıyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Teşekkürler

Daha önceden yazıldıysa afedersiniz ama bi sorum olacak ben şuan kilo vermeye yönelik antreman cardio yapıyorum ve de bu gaspari aminoyu kullanıyorum ama hata mı yapıyorum bilemedim bu ürün kilo yaparmı 4 antreman öncesi 4 antreman sonrası kullanıyorum içeriğine baktım ama pek anlayamadım karbonhidrat 32 yazıyordu şuan 82 kiloyum askeri sınav için hedefim 76-77 civarı bunun yanında musletech hydroxcut da kullanıyorum bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim
Teşekkürler

Amino asitlerin kilo yapacağını düşünmüyorum, mantıken en fazla biraz iştah açar o kadar.

Teşekkürler

İçerisindeki kreatinden dolayı belki bir miktar su tutabilir. O yüzden, sınavınızdan 2 hafta kadar önce kullanıma ara vermenizi tavsiye ederim. Onun hâricinde yağlandırma yapmaz. İçerikteki taurin enerji artışı sağlayacağından, lösin de kan şekeri ve enerji seviyesini dengede tutacağından yağ yakımınıza katkı bile sağlayabilir.

Ürünü ben de Pazartesi kullanmaya başladım ve yukarıda söylediğim etkileri antrenmanlarım sırasında görmeye başladım. [ Öyle bir pre-workout ayarında olduğu anlaşılmasın ] Elbette ürün hakkında iyidir ya da kötüdür diyemem, etki bakımından konuşmak için erken. Ama şu aralar diyetten dolayı, karbonhidrat kısıtlamasının ve havaların ısınmasının bende yarattığı, antrenman esnasındaki tükenmişlik hissini bir miktar aldı diyebilirim. Onun hâricinde bir yorum yapamam.

Son düzenleme:
Antremandan yarım saat önce 5 gaspari amino 3 gaspari bcaa 1 ölcek c4 antremandan sonra 5 amino 3 bcaa ve proteinimi içiyorum. Kütle olarak pek etkisini göremedim ama sıfır yorgunluk sıfır ağrı var bende şu anda. Eskiden suplementsiz antreman günlerime beni kimse döndüremez. Ertesi gün acılarını çektiremez bana kimse. Bunların yanına glutaminde almayı düşünüyorum.

ben de ürüne yeni başladım 5 antrenman oldu

yutması çok zor değil
pump etkisi güzel
toparlanma gayet başarılı

ilk kez amino asit kullanacak arkadaşlara tavsiye ederim verdiğiniz paraya değebilir

kütle artışı ile ilgili gözlemlerimi kutu bittiğinde paylaşacağım

Arkadaşlar bcaa ve glutamin kullandım uzun süre fakat bi arkadaşım bana sende zaten çok fazla kas kütlesi yok sporda da yeni sayılırım 6-7 aydır bilinçli yapıyorum, kompleks amino alsan işini görür maddi olarak da seni pek yormaz dedi. Fakat baktım gördüm ki bcaa-glutamin kullananların çoğu amino da kullanıyor. bunun içinde ki miktarlar yeterli olmaz mı? ant. önce 3 ant. sonra 3 tablet kullanıyorum. yanı sıra iso 100 ve universal creatin kullanıyorum.

Ürün yetersiz geldi, antrenman önce ve sonrasında 5-5 içiyorum, kutu bitti ama kullanım süresince neredeyse hiçbir farklılık hissetmedim. Mucize beklemiyorum tabii ama şu etkiyi gösterdi bile diyemiyorsam gayet gereksiz bir üründür.

arkadaşlar, protein ve gaspari amino kullanımımı;

ant öncesi 4 gaspari amino, antrenman hemen sonra protein, 45 dakika sonra da 4 amino daha olmak üzere ayarlardım. sizce uygun mu?

konunun üzerinden uzun zaman geçmiş fakat boyutunu merak eden arkadaşlar için resim paylaşmak istedim.
P_20160316_183553jhgfds.jpg

boyut olarak bence gayet uygun. içimi kolay olan amino asitlerden birisi diyebilirim. ve gayet başarılı.
P_20160316_183452sdfr.jpg

ben evet diyorum.

Back
Yukarı