Gaspari Nutrition Amino Max 8000

Bu ürün sizce nasil ?

• Başarılı

Votes: 331 54,6%
  • Orta Karar

Votes: 231 38,1%
  • Başarısız

Votes: 44 7,3%

• Total voters
    606
Ben bu ürünü iki gün önce GNC'den aldım.
Tabletler krem renginde ve üzerinde belli belirsiz, sarımsı benekler mevcut.

İthalatçı Firma: SportOne Kozmetik ve Sağlık Ürünleri Gıda Sanayi ve Tic. Ltd. Şti.

Menşe Ülke: Amerika Birleşik Devletleri

Flaşlı Çekim

Flaşsız Çekim

benimkiler de aynı bu şekilde

-MeRt- çok teşekkür ederim ilgin için. Bendeki tabletlerde bu şekilde. Yalnız bu şekilde olan tabletlerin serisinin içeriğindeki değerler düşük diye bir söylenti var ama hadi hayırlısı.

-MeRt- çok teşekkür ederim ilgin için. Bendeki tabletlerde bu şekilde. Yalnız bu şekilde olan tabletlerin serisinin içeriğindeki değerler düşük diye bir söylenti var ama hadi hayırlısı.

GNC'de konuştuğum danışman arkadaşa özellikle bu konuyu sordum ama o da öve öve bitiremedi. :)

325 tabletlik seriye göre bu 350 tabletlik serinin değerleri çok daha iyiymiş. Eski seride 5x5 kullanmak gerekirken bunda aynı değeri 4x4 şeklinde alabiliyormuşuz falan filan. :)

GNC deki danışman doğru söylemiş.Eski amonomax larda tablet rengi beyaz ve üzerlerinde gaspari baskısı var 1 kutu 325 tablet 1 porsiyonuda 5 tablet.Yeni aminomax larda yukarıda resmi olan ürün gaspari baskısı yok 1 kutuda 350 tablet 1 porsiyonu 4 tablet.Bu durumda yeni ürünün değerlerinin daha yüksek olması gerekiyor.

Merhaba arkadaşlar. Ben bu forumda yeniyim. Tanıdıklarım bana burayı tavsiye etti ve size aminomax 8000 ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Ben 17 yaşındayım boyum 1.80 75 kiloyum biraz göbek bölgesinde birazda bacakta yağ var. Fitness'a başlayalı tam 2 ay oluyor ve orada ki hocalar ile konuştum ben göğüs, kol, karın yapmak istiyorum ve bir yandan da yağlardan kurtulmak istiyorum dedim hocalar da bana aminomax 8000 önerdi. Hem ilk başlayanlar için iyi dedi ve senin için daha iyi olur dedi. Sizce sıkıntı olur mu? Aldım yarım saat önce 4 hap bittikten hemen sonra 4 hap olarak kullanmaya başladım. Daha 1 kere kullandım sıkıntı olur mu? Olmazsa bile ne kadar zaman da etkisini gösterir?

Şimdiden herkese teşekkürler.

Arkadaşlar bir sorum olacak; ben definasyon yapmaya çalışıyorum hydroxycut elite kullanıyorum ve şu sıralar kardiyo ağırlıklı ve düşük ağırlık yüksek tekrar şeklinde idmanımı yapıyorum daha önceleri definasyon yaparken bcaa kullandım kas kaybını minimize etmek için, ama bugün itibariyle bcaa'm bitti ve bu ürünü 49 tlye buldum bi sitede bcaa yı kullandığım amaçla bunu kullansam aynı etkiyi alır mıyım? yani kas kaybını minimumda tutabilir miyim? yoksa bu daha çok hacimlenmeye yönelik bi ürün mü? hacimlenmek istemiyorum çünkü, bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Neden bukadar ucuzladı anladım ama fıyat gayet uygun 2 tane alabılırım

karem said bu urunu kullanarak kas kaybini onleyebilirsin icerdigi amino asit degerleride guzel ben onceden de kullanmistim 2gun once gene 49tlden aldim lafin kisasi kullanman uyggundur kas zor kazaniliyor biliyorsun ibol sporlu gunler :)

Neden bukadar ucuzladı anladım ama fıyat gayet uygun 2 tane alabılırım

neden ucuzladı doğanzzv ? bi sıkıntı durum varsa bilgilendirirsen sevinirim biz de almayız bi terslik varsa

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 15:55 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 15:53 ----------

karem said bu urunu kullanarak kas kaybini onleyebilirsin icerdigi amino asit degerleride guzel ben onceden de kullanmistim 2gun once gene 49tlden aldim lafin kisasi kullanman uyggundur kas zor kazaniliyor biliyorsun ibol sporlu gunler :)

abdurrahman27gs teşekkürler ben de yakın zamanda alıcam çok yüklenip bitirmeyin arkadaşlar :)

kaç yıldır bu sporla uğraşıyorsunuz günlük nasıl bir beslenme programı uyguluyorsunuz bu spora başladığınızdan beri kaç bulk dönemle kaç definasyon dönemi geçirdiniz de gereksiz bir marka gereksiz bir ucube benzetmesi yapıyorsunuz merak ettim

2000 yılından beri bu sporu amatörce yapıyorum ve onun öncesi 20 yıla yakın uzakdoğu sporları ile uğraşmış ve spora yıllarını vermiş 47 yaşında biri olarak piyasada denemediğim ürün kalmamıştır sanırım. ben deneyimimi paylaştım dileyen kullanır arkadaşım. evet piyasada ucube diyebileceğimiz bir sürü ürün var ve insanların sağlığıyla oynanılıyor resmen .benim tavsiyem kaliteli ürünlerden şaşmayın .

yaşın daha erken acele etme

kareem said bana ucuz geldi nedenini bilmiyorum bazı duyumlar var son kullanma tarihi geçen ürünlerin kutudaki baskısını değiştirip piyasaya sokabiliyorlar insan sağlığıyla oynarmı oynar bizim insanımız para için ... bence dikkatli olunmalı

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığın antremanlara bağlı misal tutup 10 kg benc press basıyorsan bence cok gereksiz yasın daha küçük karaciğerine yüklenmemelisin

Back
Yukarı