Gaspari glutamine?

Bu ürünü kullanan varmı? Aminomax + kreatin + glutamine düşünüyorum. Bu ürün hakkında bilgi ve yorum istiyorum kullananlardan

glutamine lerin hepsi saf glutamine o yuzden marka pek faketmez yalnız muscle pharm ın glutamine si biraz farklı içerik olarak onu almanı tavsiye ederim

İçerik olarak nasıl farklı? Hepsi saf glutamine se birşey farketmiyordur o zaman. sanırım farklı dedğiniz komplex mi? kreatin ürünleri gibi?

Gasparinin Ürünleri çok nettir ben kullanıyorum bundan önce gnc nin glutaminini almıştım bende gaz ve afedersiniz ishal yaptı sabahları ama gaspari glutaminede böyle bir etki görmedim çok iyi bir üründür tavsiye ederim.

Hacim almada , kasların yenilenmesinde gelişmedeki etkileri nasıl oldu? Creatini de var gasparinin onu öneriyormusunuz peki

Valla ben creatini kullanmadığım için yorum yapamıcam fakat glutamine idmandan sonra dymatize iso 100 protein tozuyla karıştırıyorum . Recorveryde tabiki yardımcı oluyor fakat ben gaspari anavite(multivitamin) kullanıyorum recorveri hızlandırması için . Ama gözle görülür bi hacimlenme kesinlikle oldu . Tavsiye ederim

glutamine almayı düşünüyorum. baya bi araştırdım fiyat olarak gaspari uygun göründü gözüme ama bişey dikkatimi çekti ürün bb.com da yok (belkide ben bulamadım) neden acaba bilgisi olan var mı ? ve ürün hakkında yorumlarr lütfen !

gaspari glutamin i antreman sonrası whey e karıştırıp 5gr alsam sıkıntı olurmu?
Antreman öncesi gainer içine 5 gr kreatn
antreman bitimin whey içine 5 gr glutamn katıp kullanmayı düşünüyorum sizce doğru mu?

Back
Yukarı