pigwiddeon
Üye
Merhaba dostlar, 181 69 kgyim arastirmalarim sonucu weight gainer almaya karar verdim. Lutfen bana ev yapimi tarifler vermeyin yazin bunlari uygulayabiliyorum ama yatili okulda okudugumdan boyle bir takviyeye ihtiyacim oldugunu dusunuyorum. Birkac secenege indirdim sizin fikrinizi almak istedim (nedeniyle aciklanirsa baska urunleri tekrar gozden gecirebilirim)
Gaspari real mass
Universal gain fast
Ultimate muscle juice revolution
Prolab n-large.
Ayrica sunu belirteyim elimde yarim kilo civari qnt delicious whey prot. var alacagim gainerle karistirabilecegim.
N-largenin fazla basit seker miktari, gain fast ve muscle juicenin digerlerine oranla dusuk protein yuzdeleri ve real massin fiyati benim saptadigim eksiler. Bsn true massi de belki bu listeye alabilirdim fakat gaspariden daha pahali olmasina karsin bana gaspariden iyi izlenimini vermiyor.
Lutfen hangisini secmem gerektigini nedeniyle veya tecrubenizi paylasarak aciklayiniz. Tesekkurler
Gaspari real mass
Universal gain fast
Ultimate muscle juice revolution
Prolab n-large.
Ayrica sunu belirteyim elimde yarim kilo civari qnt delicious whey prot. var alacagim gainerle karistirabilecegim.
N-largenin fazla basit seker miktari, gain fast ve muscle juicenin digerlerine oranla dusuk protein yuzdeleri ve real massin fiyati benim saptadigim eksiler. Bsn true massi de belki bu listeye alabilirdim fakat gaspariden daha pahali olmasina karsin bana gaspariden iyi izlenimini vermiyor.
Lutfen hangisini secmem gerektigini nedeniyle veya tecrubenizi paylasarak aciklayiniz. Tesekkurler