Sercan1738
Üye
Selam arkadaşlar bugün spora başlıyorum spordan 1 saat önce 5 ölçek 200 gr hardline pro gainer aldım yemekte yakın zamanda yedım acayıp mıde bulantısı kalp çarpıntısı şişme yaptı bu normal mi sizce
Düzenli beslenmenin yanında kilo arttırımını hızlandırmak amacıyla kullanılıyor bu ürünler.günde 10 ölçek kullanılması gereken bişey var ve ben hakkında hiçbişey bilmiyorum. arkadaşlar bu gainer ne işe yarıyor bana biri anlatabilir mi?
peki düzenli beslenmedeki miktarı arttırsak? mesela , günde 2 tabak pilav, 5 ölçek gainer almak yerine, 3 tabak pilav yesek olmaz mı?Düzenli beslenmenin yanında kilo arttırımını hızlandırmak amacıyla kullanılıyor bu ürünler.
Olur tabiki,whey ile ayni mantik yeterli proteini almiyosan tamamlamak adina whey alirsin(sindirim suresini,dusuk yag oranini gormezden gelirsek)yeterli kaloriyi alamayan ise gainer aliyor.aslinda seker orani fazla bu urunlerin.yok mass gainer de protein orani fazlaymis ama gene de yuksek oranda seker var.peki düzenli beslenmedeki miktarı arttırsak? mesela , günde 2 tabak pilav, 5 ölçek gainer almak yerine, 3 tabak pilav yesek olmaz mı?