Gainer yan etki mi yaptı?

Selam arkadaşlar bugün spora başlıyorum spordan 1 saat önce 5 ölçek 200 gr hardline pro gainer aldım yemekte yakın zamanda yedım acayıp mıde bulantısı kalp çarpıntısı şişme yaptı bu normal mi sizce

arkadaşlar hardline progainer antreman öncesi 5 ölçek antreman sonrası 5 ölçek diyor sizce yanlısmı bu internet sitelerinde yazanda kutunun üstünde yazanda bu

5 Ölçek denmesi bence tamamen satış politikası ne kadar fazla kullanırsan o kadar çabuk bitecek . bende farklı bir marka kullanıyorum porsiyonu 50 gram normalde demişler ki günde 3-4 porsiyon kullanabilirsiniz.Spor salondaki hocamın önerisi sabah akşam 1 onun dediğini uyguluyorum gayette iyi . bence sende araştır kullanan insanlara bak nasıl yapmışlarsa öyle kullan.

5 ölçek doğru kullanmış arkadaş.5 ölçek 200 gr ediyor 37 gr protein 76 gr karb var.Gainer gereksiz birsey kullanma bence.

3 ay spor yapmadan granier kullanma. 3 ay sonrada günde 10 ölçek hicbirsey kullanma. Araştırma yap oku pakette yazanlarin hepsi satıs politikasi kötü tarafi işe yarıyor

5 ölçek dogru kullanmışsın kardeşim gainerı sütle beraber tüketiysen ilk başlarda ishal mide bulantısı vucut ısısnda yükselme enerji artışından dolayı metobolizmanın hızlanması ve kalp çarpıntısı normal ishal ve mide bulantısı varsa suyla devam et bir süre ve günlük 10 ölçegi bir güne yay mesela kahvatıdan sonra 2 ölçek antremandan önce 3 ölçek antremandan sonra üç ölçek akşam yemeginden sonra 2 ölçek gibi

günde 10 ölçek kullanılması gereken bişey var ve ben hakkında hiçbişey bilmiyorum. arkadaşlar bu gainer ne işe yarıyor bana biri anlatabilir mi?

yazdigina göre spordan yanlizca 1 Saat önce almissin,eger öyleyse zaten sindirim halen devam ettigi icin bu yasadiklarin gayet normal,kusmadigin icin sanslisin.
utanmasa suplement firmalari artik ölcek degilde kürekle alin dicekler,antreman öncesi 5 kürek antreman sonrasi 5 kürek alinmasi gerekir,alinki biz daha cok para kazanalim:)

peki düzenli beslenmedeki miktarı arttırsak? mesela , günde 2 tabak pilav, 5 ölçek gainer almak yerine, 3 tabak pilav yesek olmaz mı?
Olur tabiki,whey ile ayni mantik yeterli proteini almiyosan tamamlamak adina whey alirsin(sindirim suresini,dusuk yag oranini gormezden gelirsek)yeterli kaloriyi alamayan ise gainer aliyor.aslinda seker orani fazla bu urunlerin.yok mass gainer de protein orani fazlaymis ama gene de yuksek oranda seker var.

Back
Yukarı