Gainer ve Yağ Hakkında

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dmrgrbz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar,
Sorunum şu ki yaklaşık 5 ay önce spor salonunda ölçüm yaptırdım yağ oranım %4 kas oranım %47 çıktı (sporla uğraşmıyordum) ve yaklaşık 1 hafta öncede salonda çalışmaya başladım..
Başlangıç ölçülerim;
Omuz 110, Göğüs 100, Kol 33, Bel 82, Kalça 98, Bacak 95
Ecto-Mezo gibi birşeyim sanırım...
Fakat boyum yüzünden ölçülerim tatmin edici gelmiyor ve son yağ-kas ölçümümden beri nereye gidip ölçtürmeye çalışsam makineler error veriyor oysaki %4 diyince akla geldiği gibi her yerinde damar çıkmış iğrenç görünen bir vüdudum da yok son ölçümden bu yana 5 ay geçtiği için de şu an nasılım bilmiyorum...
Bu yağ oranını düzeltmek için gainer kullanabilirmiyim, kas ve yağ oranım niye değişik ve kilo almak için ne ağırlıklı yemeliyim...

yok daha neler yüzde 4 yağ oranın olsa sen kadavra gibi gezersin kardeşim. abuk sabuk her gördüğünüz makinede aldığınız sonuca inanmayın 82 bel ölçün var kalca 98 imkansız :D

yok daha neler yüzde 4 yağ oranın olsa sen kadavra gibi gezersin kardeşim. abuk sabuk her gördüğünüz makinede aldığınız sonuca inanmayın 82 bel ölçün var kalca 98 imkansız :D
Nereye yazsam aynı tepki hocam annem %2 3 eczane gezdik doğrulamak için :D ölçüde ne sıkıntı var anlamadım kalçammı çok büyük hocayla ölçmüştük yanlışta olamaz[DOUBLEPOST=1477127421][/DOUBLEPOST]Kadavra gibi gezme konusunu hocaya sormuştum kas oranı kapatıyor arayı demişti

fotoğraf olsa daha sağlıklı yorumlanabilirdi :D ama https://i.ytimg.com/vi/IDrBim6IKAc/maxresdefault.jpg şu arkadaşın yağ oranı yüzde 7 8 bundan daha düşük olabilir mi sence senin ki göremediğim için ne desem yalan olur :D
Dün telefon bozuldu foto çekemiyorum 1-2 ay önce çektiğim bir fotoğrafı kırptım sonuç;
OEXYnA.jpg

Orandan çok kilomu önemsiyorum şu vücudu genişletmeye ihtiyacım var :)
Ve gainerleri incelerken aklıma takıldı 6 porsiyon olanı bile var peki bu kadar az porsiyonda ne kadar kilo kazanılabilir

Back
Yukarı