Gainer ve Protein tozu kombinasyonu

sfitness

Üye
arkadaslar suan elimde Gain fast gainer 2 kilo ve multipower muscle protein tozu var

boyum 1.78 kilo 62 parçalı define bir vucuda sahibim ama hacim yok
hacimlenmek için gain fastı bitirip daha sonra düzenli protein tozu kullanımınamı geçsem

birde bu gainer yağlanma yaparmı aydınlatırsanız beni sevinirim

Yağlanmak ya da yağlanmamak tamamen günlük kalori alımına bağlıdır. O nedenle protein tozu da kullansan gainer da eğer alman gereken günlük kalori miktarının çok üzerine çıkarsan vücut yağlanır. Tabii gainer fazla kalori içerdiğinden çok kullanmak yağlanmaya neden olacaktır.

Bunu engellemek için günlük kalori alımını ihtiyacın olanın 250 - 300 kcal üzerinde tutarsan fazla yağlamadan hacim yapabilirsin. Zaten kilon 62 olduğun yağlanmaktan çok fazla korkmana da gerek yok. Adım adım ilerle bir - iki hafta sonra istediğin kilo artışı gerçekleşmezse kalori alımını biraz daha arttır.

sabah kalkınca protein tozu antremandan 30-45 dk önce gainer antremandan hemen sonra protein tozu yatmadan önce gainer.sadece yatmadan önce gainerı sütle tüket diğerlerini ise suyla ben öyle yaptım iş görüyo. ;-)

sabah kalkınca protein tozu antremandan 30-45 dk önce gainer antremandan hemen sonra protein tozu yatmadan önce gainer.sadece yatmadan önce gainerı sütle tüket diğerlerini ise suyla ben öyle yaptım iş görüyo. ;-)

Yatmadan önce gainer ya da protein tozu almanın bir anlamı yok. Hele gainer gece vakti anlamsız kalori yüklemesi... Gece yatmadan lor peyniri yeterli olacaktır. Gainer da antrenmandan önce değil sonra alınırsa daha faydalı olur.

sana en çok tercih edilen yöntemi söyleyeyim sabah aç karnına antremandan hemen sonra ve yatmadan önce olmak üzere 3 şekilde protein tozu ve yarım yağlı sütle al. ama ben gainer da almak istiyorum diyorsan antremandan önce almanı söylerim çünkü içerdiği karbonhidrat ve yağ ile antreman esnasında enerjinin bitmesini önleyecektir. ama sabah ve akşam yatmadan önce yarım yağlı sütle protein tozu istediğin başarıyı sağlamana yardım edecektir.

Yatmadan önce gainer ya da protein tozu almanın bir anlamı yok. Hele gainer gece vakti anlamsız kalori yüklemesi... Gece yatmadan lor peyniri yeterli olacaktır. Gainer da antrenmandan önce değil sonra alınırsa daha faydalı olur.
Yatmadan önce protein alımı önemli ama tabiki öncelik casein proteini yatmadan önce ise gainer kullanmanın mantığı zaten kilo almaktır.amaç kilo almak olduğundan gereksiz kalori diye düşünülmemeli.

sfitness yazdığım bilgi yeterli sana burakxxx dediğide doğru gerisi sana kalmış uygulamasını kendine göre yorumla yap.

Back
Yukarı