Gainer ve diger supplement kombinasyonu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamun aleykum beyler
ben 1 senedir spor yapıyorum boy 186 81 kiloyla basladım 75 e dusurdum yaktım yaglarımı hydroxycut elitle simdi hacim kazanmak istiyorum.

ELİMDE OLAN SUPPLEMENTLER
----------------------------------------
Muscletech MASS TECH Performance series
Gnc whey protein
WEİDER Casein
Weider bcaa
Amino acid
Muscle pharm Assault
Universal gh max

Benim kullanış şeklim
------------------------------
Sabah kahvaltı sonrası Gainer 2ölcek yarım yağlı sut
antreman oncesi assault , amino ghmax
antreman sonrasi 3ölcek gainer suyla , bcaa amino
uyumadan once gh max ve kazein alıcam

Sizce kombinasyonum dogrumudur sizin önerileriniz nedir hacim almak istiyorum :) dumbelllls bench_O

Kendi yapmış olduğun kombinasyon güzel ama benim fazla gördüğüm nokta antreman sonrası gainer bca amino bana fazla geldi aminoyu sabah kahvaltı sonrası gainer ile birlikte alsan daha iyi olur.Çünki antreman sonrasında zaten bca alıyorsun üstüne amino israf olduğunu düşünüyorum aminoda kana hızlı karıştığından sabah kaltığında daha bir olumlu olur birde buna ilave olarak creatin öneririm o zaman eksik nokta tamamlanır.Başarılar dilerim.

Değerli üyemiz;

Konu başlığınız kilitlenmiştir.

Kilitlenme sebebi ;

* Günlükler bölümüne açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.10.07.2011 tarihinde yapılan duyuru gereği günlükler bölümüne açılan soru başlıkları artık doğru bölüme taşınmamakta ve içeriğine bakılmaksızın kilitlenmektedir. (ayrıca bkz : Forum Kuralları Madde-25)

Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı