Merhaba arkadaşlar
Ben 3 aydır vg yapıyorum 2. ayda protein kullanmaya başladım (Syhntha-6 2kg) ve 1 kuttu bitti şuan QNT metapure whey izole aldım ancak hocam "senin vucudun kilo almaya müsait değil dedi ve öyle sen neden proten kullanıyorsun gainer kullansan daha verimli olur" diye uyardı ve gainer almay kara verdim. Şu an kafamda QNT 300 ve HardlineProGainer var ikisi arasında gidip geliyorum.
Sorularım Şunlar
1. Hangi Gaineri Almalıyım? Nenden ?
2. Elimde QNT Metapure Whey İzole Protein var bunla nasıl kombinasyon yapıp kullanırsam daha etkili olur (protein heba olmasın)
3. Protein ve Gainer kombinasyonunda kullanmam gereken porsiyon/ölçü miktarı nasıl olmalıdır
4. Vitargo Gainer nasıl bir ürün ?
ANTRENMAN BİLGİM
2.5 AYDIR 6 GÜN SPOR 1 GÜN OFF olarak
Pzrtsi ve Prşmbe Günü Göğüs (6 hareket 4x10) - Bacak (2 hareket menüküs yüüznden)
Salı ve Cuma Günü Ön kol (4 hareket 4x8) -Arka kol (3 hareket 4x8)
Çrşmb ve Cmrtesi günü Omuz (3 hareket 4x10) - Sırt (4 hareket 4x10)
1 HAFTADIR İSE
Pzrtesi ve Perşembe Günü Göğüs (5 hareket 5. hareket Pullover ile sırta geçiş yapıyorum) - Sırt (3 hareket) - Bacak (3 hareket)
Salı ve Cuma günü Omuz (3hareket) - Ön Kol (3 hareket) - Arka kol (3 hareket)
Bu programın piramit 4 x 12-10-8-6 üzerine
Çarşamba Cumartesi Pazar OFF günlerim
NOT: KYK yurdunda kaldığım için beslenmem biraz zayıf kalıyor
Yardımlar için şimdiden TEŞEKKÜRLER..
Ben 3 aydır vg yapıyorum 2. ayda protein kullanmaya başladım (Syhntha-6 2kg) ve 1 kuttu bitti şuan QNT metapure whey izole aldım ancak hocam "senin vucudun kilo almaya müsait değil dedi ve öyle sen neden proten kullanıyorsun gainer kullansan daha verimli olur" diye uyardı ve gainer almay kara verdim. Şu an kafamda QNT 300 ve HardlineProGainer var ikisi arasında gidip geliyorum.
Sorularım Şunlar
1. Hangi Gaineri Almalıyım? Nenden ?
2. Elimde QNT Metapure Whey İzole Protein var bunla nasıl kombinasyon yapıp kullanırsam daha etkili olur (protein heba olmasın)
3. Protein ve Gainer kombinasyonunda kullanmam gereken porsiyon/ölçü miktarı nasıl olmalıdır
4. Vitargo Gainer nasıl bir ürün ?
ANTRENMAN BİLGİM
2.5 AYDIR 6 GÜN SPOR 1 GÜN OFF olarak
Pzrtsi ve Prşmbe Günü Göğüs (6 hareket 4x10) - Bacak (2 hareket menüküs yüüznden)
Salı ve Cuma Günü Ön kol (4 hareket 4x8) -Arka kol (3 hareket 4x8)
Çrşmb ve Cmrtesi günü Omuz (3 hareket 4x10) - Sırt (4 hareket 4x10)
1 HAFTADIR İSE
Pzrtesi ve Perşembe Günü Göğüs (5 hareket 5. hareket Pullover ile sırta geçiş yapıyorum) - Sırt (3 hareket) - Bacak (3 hareket)
Salı ve Cuma günü Omuz (3hareket) - Ön Kol (3 hareket) - Arka kol (3 hareket)
Bu programın piramit 4 x 12-10-8-6 üzerine
Çarşamba Cumartesi Pazar OFF günlerim
NOT: KYK yurdunda kaldığım için beslenmem biraz zayıf kalıyor
Yardımlar için şimdiden TEŞEKKÜRLER..