gags - Antrenman Günlüğüm

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan gags
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gags

Üye
şuan 3.aya başlıyorum 2.ay bu programı kullandım ve hocam değiştirmedi ve bu ayda bunu kullanıcakmısım , 2. ay da göğüste hiç bi gelişme göremedim kollar ve omuz iyi gelişiyo sizce göğüs antrenmanıma başka hareket eklemelimiyim çıkarmalımıyım ? bu arada hacimlenmek istiyorum bu programı ona göre değerlendirirseniz teşekkür ederim .

pazartesi - perşembe

omuz , karın , triceps ve bacak var bacak hareketlerinin ismini bilmiyorum

- Machine Deltoid Military Presses
- Lateral Raises (one dumbbell) bu hareketin bi değişiği dambılları karında birleştiriyorum tam ismini bilmediğim için yazamadım
- Behind The Neck Press
- Dumbbell Shrug

Triceps

- Lying Triceps Extensions ( Z bar )
- Straight Bar Triceps Pushdowns

salı - cuma

Göğüs -

- Bench press
- Incline Bench Press
- Cable Crossover
- Dumbbell Flyes

Sırt - Kanat

- Wide-Grip Front Lat Pulldown
- Seated (Cable) Row

Biceps -

- Barbell Curl
- Palms Down Barbell Curl
- Machine Preacher Curls
- Palms Up Barbell Curl

kilom : 66
boy : 1,80

Son düzenleme:
Göğüste bence şimdilik cable crossover a gerek yok.
Bicepste barbell curl,inc dumble curl özellikle hammer curl şeklinde olabilir.
Sırta dumble row eklenebilir.
Omuzda serbest ağırlıkla yapacağın 4 set military press ardından lateral ve yatarak lateral şimdilik yeterli.
Başarılar!

Göğüste bence şimdilik cable crossover a gerek yok.
Bicepste barbell curl,inc dumble curl özellikle hammer curl şeklinde olabilir.
Sırta dumble row eklenebilir.
Omuzda serbest ağırlıkla yapacağın 4 set military press ardından lateral ve yatarak lateral şimdilik yeterli.
Başarılar!

Göğüste cable crossover ' a gerek yok demişsiniz onu çıkarınca 3 göğüs hareketi kalıyor ve bende " Dumbbell Pullover " bu hareketi yapıyorum başka eklemem gereken hareket varmıdır ?

Yeterli 3-4 ay sonra alt gögüs gelişimine göre dips eklersin.
Sırtta 2 hareket yetersiz.one arm dumble rowing ekleyebilirsin.Ayrıca deadlift hareketini yapmayı yavaş yavaş öğrenmeye bak.Bu hareket sana çok şey katacak bütün bölgelerin gelişimini etkileyecek bana dua edeceksin:)

Yeterli 3-4 ay sonra alt gögüs gelişimine göre dips eklersin.
Sırtta 2 hareket yetersiz.one arm dumble rowing ekleyebilirsin.Ayrıca deadlift hareketini yapmayı yavaş yavaş öğrenmeye bak.Bu hareket sana çok şey katacak bütün bölgelerin gelişimini etkileyecek bana dua edeceksin:)

İnşallah dediğin gibi olur çok teşekkür ederim :D thums:

Back
Yukarı