gurkan dedi:adam haketti valla.her gittigi sehirde de basbakan gibi karsilaniyor..cunku bi cok türk erkeginin icinde olan gercekleri gösteriyor gaffur yani KOMIK VE PSIKOPAT)) ama helal olsun sonuna kadar adamin hakki.tiyatroya kac yilini verdi ismi duyulmadi bir kac tane sinema filminde rol aldi yine ismi duyulmadi ama adama dangalakca bi rol verdiler ortaligi yikip geciriyorr...tanerle tülini ahu tugbayla merici ozan orhunla karisin sabah aksam evinde birebir yasayan isten gelen kocasinin okuldan gelen cocugunun yemegini sirf bunlara dalip yapan bi toplulumuz varken bence gaffur bunu coktan haketmisti.adam en azindan rolunu sanatini yapiyor digerleri gibi reklam ugruna maymun olmuyor
GyMania dedi:Avrupa Yakasına çıkan reklamlardan köşe oluyor. Bakalım Gaffur kaç milyon USD paraya bir reklam flminde oynayacak. Yakında bombası patlar. Ben 1 veya 2 milyon USD den aşağı almaz diyorum. Şesu kafayı taşlara vuruyordur şimdi. Tanrıverdi İşte Cell dedi malı götürdü, Burhan abi zaten Bonusa zıpladı, Genel Müdür Cem Digitürk te malı götürüyor, Hümeyra desen perde reklamında, Gazanfer Özcan ver o bombayı deyip paraları cukladı... Avrupa Yakası zengin ediyor. Taze yeğen bile reklamlarda malı götürüyor.
TormentoR dedi:GyMania dedi:Avrupa Yakasına çıkan reklamlardan köşe oluyor. Bakalım Gaffur kaç milyon USD paraya bir reklam flminde oynayacak. Yakında bombası patlar. Ben 1 veya 2 milyon USD den aşağı almaz diyorum. Şesu kafayı taşlara vuruyordur şimdi. Tanrıverdi İşte Cell dedi malı götürdü, Burhan abi zaten Bonusa zıpladı, Genel Müdür Cem Digitürk te malı götürüyor, Hümeyra desen perde reklamında, Gazanfer Özcan ver o bombayı deyip paraları cukladı... Avrupa Yakası zengin ediyor. Taze yeğen bile reklamlarda malı götürüyor.
Adamlar bundan para kazanıyor,işleri bu yani. Götürecekler yani. Bunu yazmanın anlamı nedir anlamadım beleşten para yemiyorlar sonuçta efendi gibi oyunculukları var.Hepsi kaliteli oyuncular.