Güzel oluyum derken Arnold Schwarzeneggere dönüştü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan M.MASON
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

M.MASON

Üye
Female Bodybuilder Candice Armstrong's Steroid Habit Made Her Grow A Penis And Facial Hair (PICTURES)

İngiltere'nin başkenti Londra'da daha sıkı bir vücuda sahip olmak ve kas yapmak isteyen 28 yaşındaki Candice Armstrong, doping etkisi yapan streoid (kortizonlu ilaçlar) kullandı ve erkeğe dönüştü.Artık Arnold Schwarzenegger gibi kaslarının yanı sıra sırtında, göğsünde ve dudaklarının üstünde çıkan kıllarıyla bir erkekten farksız. Hatta vücudundaki aşırı kıllanmayanın yanı sıra steroidlerin yan etkileri nedeniyle genç kadının klitorisi o kadar büyümüş ki dışarıdan bakıldığında ufak bir penis görüntüsüne bile kavuşmuş.Armstrong'un hikayesi İngiliz televizyon yıldızı Jodie Marsh'ın yaptığı belgesele konu oldu.Yüzüyle vücudu kıllanan, saçları dökülen ve memeleri kaybolup kollarında yoğun kaslar çıkan kadın ilacı bıraksa da eski haline dönemeyecek. gazte haberinden alıntı.

tvsum.jpg

tvsss.jpg

tvstk.jpg

tvsu7.jpg

Erkeklere taş çıkartır bu :D
hahahaha türk gaztelerine inanmadım yabancılara baktım doğruymuş. ben önce kafa buluyolar öteki resimler erkek dedim acayip cüsse yapmış inanılır gibi değil :D .

keşke doğal yolla supplement desteği ile vg sporu yapsaydı o zaman güzel olabilirdi olan olmuş umarım pişman olmamıştır artık seneye ms olympia yarışmasına katılır

bunu bugün gazatete okumuştum inanmadım.bu nedir be abe.

Hırs insanı ne eder belli değil.Bir kadın için bu duruma gelmek ne kötü olsa gerek , diyecek birşeyim yok böyle haberlerden sonra aklımın bir ucuna dahi Streoid gelmiyecek.

keşke foruma üye olsada deneyimlerini bize aktarsa :) . Böyle kas yapan kadının tecrubelerinden yaptığı kürlerden faydalanmak isterdim .

İğrenç bir görüntü bence eski halinde eski tipinde olsa bile bir kadına bu denli kas kütlesini yakıştırmıyorum.

Bir sahtelik var sanki. Bence kadın bu halinden memnundur sonucta epey bir geliştirmiş kendini. Kollara baksana :S Pekçoğumuzdan daha erkek olmuş bu :)

Son düzenleme:
bu arada steroid kullandı derken kortizonlu ilaçlar değil anabolik-androjenık ılaclar kullanmıstır haberdeki yanlışı düzeltelim , olurda aramızdan bırının annesı -ablası doktora gıder kortızonlu bısey verır evde sacmalamasın kımse

Özendirici olmuş bence bu, ilk defa aklımda kimyasal geçti bunu görünce baksana yahu :D

Özendirici olmuş bence bu, ilk defa aklımda kimyasal geçti bunu görünce baksana yahu :D

aynen kanka kadını bu hale sokan ilaçlar bizi kimbilir ne yapar. Senelerce uğraşmaktansa adam gibi iki kür yapıp işi bitireyim diye düşünüyorum.

Back
Yukarı