Güvenilir Supplement Alımı

Arkadaşlar supplement alıcam fakat güvenilir bi site lazım sahte ürün vermeyecek eğer kullandıgınız ve memnun oldugunuz bir site varsa özelden mesaj atabilirmisiniz yardımlarınızı bekliyorum

supplementlerden bir sürü ürün aldım 2 yıl body yaptım hiçbişey olmadı. Oranın orjinalliğine güvenmek istiyorum kanıtlayın lütfen. Resimlerim profilimde var

Supplementler zaten bir şey yapmaz , sadece ek besin.

sporla ilgili herşeyim tam , birazda ektomorf bi yapıya sahibim sanırm. ama supplementlerden aldığım ürünlerde bi yarar göremedim. Sonuç olarak bu ürünlerin orjinalliğini anlayabileceğimiz bi yer yokmu ? Bi işaret , bandrol , vs vs

Supllementlerden bir sürü ürün kullandıysan ,ürünün tadından kokusundan kıvamından bile nedir ne değildir az çok anlıyabilirsin.

Ürünlerin üzerinde tarım köy işleri bakanlığı etiketi olur (Bazı ürünlerde olmayabiliyor)
Ürün kapaklarında güvenlik barkodu bulunur plastik ,bazı ürünlerde hologramlı kapak bulunur,kapak açıldığında iç kısmında kalan koruyucu kapak hava basıncı sayesinde bir defaya mahsus kalkar.

Şimdi onlarca markanın onlarca ürünü var net olarak hangi kullandığın üründen şüphelendin ona göre yaz ona göre yardımcı olmaya çalışalım .

-Universal Whey 2,3 kg
-BSN Synta-6 2,3 kg
-Gaspari BCAA , Glutamine
-Muschletech Mass-Tech
-Optimum Kreatin.

bu ürünlerin hiçbirinin kapağında hologram yada bandrol yoktu ancak gayet zor yırtılan ve kalın bir kağıt vardı. Kapaktaki hava olayıda oldu. ancak sadece supplementlerden alış verş yaptığım için tat kıyaslaması yapamıyorum. Bazı sitelerde gasparinin BCAA haplarında Gaspari yazar diolardı o yok.

-BCAA miğdemi yakıyordu belki orjinalliğni gösterir
-Kreatinin tadı tatsız denecek kadar var. Su tozu gbi bişe :)
-Glutamine in metalimsi bi tadı var.
-Proteinlerde kimyasal tadını alıyorum heralde sahte olsa kimyasal olmaz.
-Kreatini ilk kullandığımda gülme kriizine girip bayaa bi enerji manyağı olmştm :D

Benim aklıma gelenller bunlar. Teşekkür ederim bu arada cvp verdiğiniz için.

-Universal Whey 2,3 kg
-BSN Synta-6 2,3 kg
-Gaspari BCAA , Glutamine
-Muschletech Mass-Tech
-Optimum Kreatin.

bu ürünlerin hiçbirinin kapağında hologram yada bandrol yoktu ancak gayet zor yırtılan ve kalın bir kağıt vardı. Kapaktaki hava olayıda oldu. ancak sadece supplementlerden alış verş yaptığım için tat kıyaslaması yapamıyorum. Bazı sitelerde gasparinin BCAA haplarında Gaspari yazar diolardı o yok.

-BCAA miğdemi yakıyordu belki orjinalliğni gösterir
-Kreatinin tadı tatsız denecek kadar var. Su tozu gbi bişe :)
-Glutamine in metalimsi bi tadı var.
-Proteinlerde kimyasal tadını alıyorum heralde sahte olsa kimyasal olmaz.
-Kreatini ilk kullandığımda gülme kriizine girip bayaa bi enerji manyağı olmştm :D

Benim aklıma gelenller bunlar. Teşekkür ederim bu arada cvp verdiğiniz için.

Kreatinde böyle bir etki gördüysen ne mutlu sana ilk defa senden duyuyorum. Gasparinin Glutamininde evet öyle metalimsi değil boş bi tat var normal ben daha önce 3-5 farklı yerden aldım aynı tat geldi. Kimyasal tat derken ? Nasıl bişey o ilk defa senden duyuyorum sanırım laboratuvarda kayboldun :D Onun dışında yorumum yok yani :D Evet supplementler.com'u tavsiye ederim onun dışında 1-2 tane daha güvenilir site var ancak bu sitelerin birebir mağazaları var zaten İstanbul'da ürünleri oradan sorup soruşturarakta alabilrsiniz çok yardımcı oluyor satıcılar ürünler hakkında fikir sahibi değilsen

Benimde bi sorun olucak suplementler.com dan bende daha 3gün önce bi ürün aldım harline vmax protein tozu içeriği gayet hoşuma gitti almadan öncede tadını vs baya araştırdım herkes çok güzel tadı var falan demiş fakat ürünü içtiğimde direk istifra ettim acaba üründe bi sorun mu var napmam gerek yardımcı olursanız sevinirim

Back
Yukarı