güreş muay thai

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Y4RGIC
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Y4RGIC

Üye
iyi günler ben 16 yaşındayım 101 kilo ve 1.91 boyundayım ama hep göbek ful yağ yani
2 3 kat merdivende yorulan birisiyim
güreş veya muay thai başlamak istiyorum
muay thaide diz dirsek yumruk tekme clinch herşey var bayağı sert spor
ama güreşde malum adamla dip dibe gelince direk yıkar adamı
sizce hangisine başlamaylım
yoska bir süre bekleyip kilomu vereyim
bu arada ankarada varmı bilidğiniz mt veya iyi güreş kursu
yenimahalle

Cok iri birine benziyosun bence gutes de daha avantajli olursun

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

valla özgüven pompaladınız :D ama güreşçi kulağı olayını duyunca birden soğudum bu konu hakkında bilginiz varmı
veya bilgileri olan büyüklerim varmı
güreşte kulak boksta burun bunları baştan kabullenmeniz gerek biraz canınızı yanacaktır bu tür şeylerden korkmamalısınız benim 5 yıldır güreş yapan arkadaşım vardı ama kulaklarında felan herhan gibi anormallik yoktu bence bukadar dert etme

güreşte kulak boksta burun bunları baştan kabullenmeniz gerek biraz canınızı yanacaktır bu tür şeylerden korkmamalısınız benim 5 yıldır güreş yapan arkadaşım vardı ama kulaklarında felan herhan gibi anormallik yoktu bence bukadar dert etme

Yalniz baktimda pek iyi goruntu olusmuyor hocam
Zaten kansizlik var kulagim soguk olur heptenbiterim

ben güreşe gidiyorum bizim 4 antrenörümüz var dördününde kulağı kırılmış.ama bize önlem aldırıyolar onun için
teşekkürler
nerede gidiorsunuz güreşe
birde ben çabuk yoruluyorum sizce dahamı sonra başlayayım yoksa geçermi
edit: birde greko-romenimi önerirsiniz serbestmi

uzun boy güreşte avantaj yaratmaz çünkü güreşte kısa boylu olan adam avantajlıdır .kol boyu uzun olması dezavantajdır.serbest i tavsiye ederim

kilon olduğu için güreşte iyi olucagını söyleyenler var sen ama çok çabuk yorulursun muay thai yap biraz kilo verirsin sonrada güreşe başlarsın yumruk atmayı bilen bir güreşçi olursun fenamı ikiside olur sende ama güreşe erken yaşta başlanır alırlarmı seni bilmem

Ben 6 aydır muay-thai yapıyorum. Çok kaliteli spor tabi hocaya göre değişir. Hocan ilgilenmiyorsa veya kötüyle zaten bişey olmaz ordan. Kesinlikle muay-thai öneririm.

Güreşçi kulağı demişsinde, orda en fazla kulağın kırılır. Muay thai de kaşın açılabilir, burnun patlayabilir, kaval kemiğin kırılabilir yani herşey olabilir. Fakat biz profesyonel olmadığımızdan bunların olması zor. Zaten maça çıktığımız zaman kask dişlik göğüs korumalığı kaval seti olacak. Korkmana gerek yok.

sana tavsiyem biraz kilo ver kilo vermessen sikletin çok yüksek yani senin sikletindeki adamlar çok güçlü ondan kilo veripde başla ama güreşle veremezmiyim babasını verirsin kilonun ama minderin hakkını vermen lazım bak ben 6 ayda 15 kilo verdim 2 ay güreş + 4 ay koşu ile ama ben diyet felan yapmadım

kilon olduğu için güreşte iyi olucagını söyleyenler var sen ama çok çabuk yorulursun muay thai yap biraz kilo verirsin sonrada güreşe başlarsın yumruk atmayı bilen bir güreşçi olursun fenamı ikiside olur sende ama güreşe erken yaşta başlanır alırlarmı seni bilmem
teşekkürler öylede olabilir sadece koşuda olabilir bu hafta sonuna kadar karar veririm

sana tavsiyem biraz kilo ver kilo vermessen sikletin çok yüksek yani senin sikletindeki adamlar çok güçlü ondan kilo veripde başla ama güreşle veremezmiyim babasını verirsin kilonun ama minderin hakkını vermen lazım bak ben 6 ayda 15 kilo verdim 2 ay güreş + 4 ay koşu ile ama ben diyet felan yapmadım
teşekkürler, biraz kilo verip başlamayı düşünüyorum bu yaza kadar sürekli koşsam yazın ortalarında felan güreşe başlamayı düşünüyorum hem kondisyon kazanır hem kilo veririm
birde profesyonel düşünmüyorum

muay thai ,k alori yakma erbabında güreşten daha avantajllıdıır ...daha çabuk fit olursunuz ...hem bi işe de yarar ..:)

aslında kilo verirken biraz spor öğrenmem iyi olur çünkü oturduğum semt pek iyi bir yer değil
kilo vermeden spor başlama isteği var biraz çünkü,
benimle aynı boyda olan arkadaşımı çok rahat kıstırıp para vs. alabiliyorlar ama bana bakınca biraz kilo var ya pek bulaşmıyorlar öyle sixpackim olacağına hiç olmasın daha iyi denilcek cinsten ben direk yağı kasa çevirmek istemiştim ama o kadar koaly değilmiş kondisyonsuz spor yapmak

Back
Yukarı