günlük ne kadar glutamine takviyesi almalıyım

merhaba arkadaşlar ben 4 aydır ağır bir şekilde spor yapmaya başladım ağırdan kastım her sabah ağırlık ve akşamda 1 saate yakın koşu, basketbol yada spining tarzı şeyler yapıyorum. Takviye olarak hegün 1 ölçek protein alıyorum. Bi arkadaşım glutamine kullanırsam bu çok kardiyo yapmamdan kaynaklanan kas kaybını azaltabiliceğimi ve bana enerji vericeğini söyledi foruma danışmak istedim bende kullanmam gerçekten gerekiyorsa ne kadar kullanmalıyım. Boyum 1.83 kilom 70

Ne kadar abartiliyor bu glutamin , etkisinin kaniti dahi yok bosuna alma. Duzgun beslendikten sonra kas kaybi yasanmaz.

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Ne kadar abartiliyor bu glutamin , etkisinin kaniti dahi yok bosuna alma. Duzgun beslendikten sonra kas kaybi yasanmaz.

GT-I9001 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Saçmalama glutamin abartılmıyor abartılsada hakkı var gözüm kapalı alacağım ilk 3 supp biri. Sana gelince dostum günde 10gr yeter idman sonrası ve yatmadan[DOUBLEPOST=1396516981][/DOUBLEPOST]Bu arada glutamin enerji vermez onu unut mhp sr glutamin öneririm gece uyku boyunca kaslarını besler

Glutamin bağışıklık sistemini guclendirmekten baska sporda sana pek katki saglamiyacak.extra dan almana gerek yok protein tozundaki glutamic miktari yeterli.bunla ilgili forumda makale ler var biraz arastirin urun almadan once.

bazı mesajları görünümden kaldırdım
kişisel tartışmalar olmasın lütfen hitaplarımızada dikkat edelim
günlük ne kadar glutamine alman gerektiği forumda tartışıldı
ancak kesin kanı ortak bir nokta vs yok
üretici firma ne derse onu uygulamak daha mantıklı
diğer suplementlerde yazan glutamine genelde saf glutamine değil glutamic asittir ve bunlar bir biriyle çok farklıdır
glutamine bazı kişilerde faydalı olduğu bazılarındada bir fayda sağlamadığı belirtilmektedir
miktarıda tartışma konusudur kimi 5 gr der kimi 20 gr

Back
Yukarı