cHnca
Üye
arkadaşlar merhaba, öncelikle ilk mesajimla konu açtığım için afedersiniz ama forumu fitnessa basladigimdan beri takip ediyorum.
7 ay önce başladım, 2,5 ay devam ettim çok etkileyici gelişim olmasada kendimi zinde hissetmemin yani sora beni sevindirici 8 kilo aldım (70 kg oldum)
daha sonra rahatsızlandim ve 10 gun ladar yeme içme ihtiyaclarimi karsiyalamadim 10 kilo kadar verdim.Fitnessa da 2 ay gibi bir ara vermis oldum. 5 hafta önce falan telrar başladım.
Boy: 1.79
KG: 68.900
Şimdi soruma geleceğim;
antremanlarım malesef 2 saati buluyor ve buda beni hem.yorup hem sogutuyor.
Ben 2 program yapip hergun uygulamak istiyorum.
A Programı;
Göğüs (chest)
Omuz (Shoulder)
Trapez
Arka Kol (Biceps)
B Programı;
Sırt-Kanat (Back-Lat)
Pazu (Biceps)
Bacak (Leg)
Ön Kol
1. gun A
2. gun B
3. gun off
4. gun B
5. gun A
6. 7. gunler off
Bolge hareketlerini 3-4 temel hareketle yapmayi planliyorum. gunluk ortalama 12-16 arasi hareket eder.
Gogus antremanlarimda super set yapiyorum. Sadece bench Press'i pramit set yapiyorum.
Neyse çok uzattım.
Bu şekilde bir antrenman beni bir yola sokar mı?
7 ay önce başladım, 2,5 ay devam ettim çok etkileyici gelişim olmasada kendimi zinde hissetmemin yani sora beni sevindirici 8 kilo aldım (70 kg oldum)
daha sonra rahatsızlandim ve 10 gun ladar yeme içme ihtiyaclarimi karsiyalamadim 10 kilo kadar verdim.Fitnessa da 2 ay gibi bir ara vermis oldum. 5 hafta önce falan telrar başladım.
Boy: 1.79
KG: 68.900
Şimdi soruma geleceğim;
antremanlarım malesef 2 saati buluyor ve buda beni hem.yorup hem sogutuyor.
Ben 2 program yapip hergun uygulamak istiyorum.
A Programı;
Göğüs (chest)
Omuz (Shoulder)
Trapez
Arka Kol (Biceps)
B Programı;
Sırt-Kanat (Back-Lat)
Pazu (Biceps)
Bacak (Leg)
Ön Kol
1. gun A
2. gun B
3. gun off
4. gun B
5. gun A
6. 7. gunler off
Bolge hareketlerini 3-4 temel hareketle yapmayi planliyorum. gunluk ortalama 12-16 arasi hareket eder.
Gogus antremanlarimda super set yapiyorum. Sadece bench Press'i pramit set yapiyorum.
Neyse çok uzattım.
Bu şekilde bir antrenman beni bir yola sokar mı?