Günlük Kalori İhtiyacını Karşılayamıyorum

fatsecret isimli uygulamadan yaptığım hesaba göre 1000 kalorilik bir boşluk kalıyor öğünlerim şu şekilde

Sabah: 2 adet yumurta
lor peyniri(tam olarak gramını bilmiyorum ama tatlı kaşığıyla yiyorum)
öğlen 12:10 da
okulda oluyorum tavuk döner yiyorum yarım ekmek
15:30 da okuldan çıkıyorum
16:00 da spora önceci boş karnı gitmemek için 1 tane bitter çikolata ve 1 bardak çay
17:00da spor
19:30 civarıda akşam yemeği genelde et ürünleri yiyorum

ne gibi tavsiyelerde bulunabilirsiniz

yumurta sayısını 4 5 tane yap, okula giderken yanında kuruyemiş ve elma gibi bir meyve götür. Ara öğün olarak bunları tüket , hatta spordan öncede bu tür gıdalar tüketmelisin.Çikolata ve çayla vücut yapmayı düşünmüyorsun galiba.
Tembellik yapmayın gerekiyorsa yanında saklama kabıyla yemek götür okula ve sandviç tarzı gıdalar vs.

yumurta sayısını 4 5 tane yap, okula giderken yanında kuruyemiş ve elma gibi bir meyve götür. Ara öğün olarak bunları tüket , hatta spordan öncede bu tür gıdalar tüketmelisin.Çikolata ve çayla vücut yapmayı düşünmüyorsun galiba.
Tembellik yapmayın gerekiyorsa yanında saklama kabıyla yemek götür okula ve sandviç tarzı gıdalar vs.
çikolata. ve çayla vücut yapmayı düşünmüyorum ama spordan önce karbonhidrat alınmalı diye okumuştum o yüzden böyle yapıyırdum dediklerine dikkat etmeye çalışacağım

Sen bişey yemiyorsun ki karşılayasın. Çikolata nedir arkadaşım? Bulgur, esmer pilav, makarna yemen gereken öğünde çikolata yersen işin zor.

Dostum amacin ne hacimlenmekmi kilo vermekmi ona gore birşeyler söyleyelim ama şu yediklerinle hic bir amaca hizmet etmiyorsun

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tavuk döner,Çikolata ile temiz bir vucut yapamazsın hedefin yağlı ve kaslı bir vucut ise doğru yoldasın diyeceğim fakat onada ulaşamazsın hedefin skinny fat olmaksa doğru yoldasın!
Sabah programına kuruyemiş yulaf ezmesi ekle
Akşam evde hazırla öğle ile antreman öncesi yemeğini ant öncesi için 200 gr bulgur 150 gr tavuk öğle için 150 gr bulgur 150-200 gr tavuk
Akşamda et tavuk balık hindi ton yanınada güzel bi pilav yada makarna ye

şuanda 1.81 boyum var 79 kg yim sabit olarak yağ olarak fazlalağım var yaptığım antreman programıda şöyle
bk5ggb.jpg

d85WWX.jpg

Bende aynı dertten muzdaribim ben proteini kapatamıyorum . Ne yiyeceğimi şaşırdım artık. Az yiyormuşum.whey kullanıyorum sağolsun antrenör öyle yardımcı oluyorki anlatamam. :/ Yumurta dışında tavuğu nasıl ve ne kadar yiyorsunuz?

Back
Yukarı