Günlük işler bile zorluyor body derdime deva mı??

Alışverişten geliyorum elimde yaklaşık onar kiloluk yükler oluyor hemen yoruluyorum bugün halı yıkamaya kalktık biraz fırçaladım kafam dönmeye başladı yorgunluktan ve buna benzer şeyler bodybuilding bu derdime deva olur mu?? Bu arada yaşım 18 bu zamana kadar sporla uğraşmadım 175'im 62 kiloyum

Yani badinin baş dönmeni geçireceğini mi düşünüyorsun?

Bir doktora git istersen,altından başka bir hastalık çıkmasın?

Yani badinin baş dönmeni geçireceğini mi düşünüyorsun?

Bir doktora git istersen,altından başka bir hastalık çıkmasın?
Baş dönmesi dediğim yorgunluktan kaynaklanan birşey vücut enerjisini tükettiği için yanlış anlatmışım galiba vertigo gibi birşeyden bahsetmiyorum

Herhangi bir rahatsızlığın veya müdahale gerektirecek bir durumun olabilir.
Öncelikle bir doktora görünmeni, tam idrar tahlili yaptırmanı ve tüm kan değerlerine baktırmanı tavsiye ederim. Yorgunluk, halsizlik, baş dönmesi, depresif ruh hali vesaire bir çok rahatsızlığın belirtisi olabilir.

Ama bir ihtimal bana daha yakın geliyor ki oda testosteron düşüklüğü..

www.hurriyet.com.tr/yazarlar/18758221.asp
www.bodyforumtr.com/vbforum/erkeklerin-dikkatine-t55699.html

Yukarıda da dediğim gibi kesin teşhis için bir doktora görünmen şart, sağdan soldan duyduklarınla vitamin v.b. şeylerde kullanma. Bu yaşta bu enerji düşüklüğü pek iyi değil muhakkak altında bir şey olmalı, ama ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum doktorun tavsiye ettiği takviyelerle ve sporla bu işi çözersin.

• Like
Reactions: Azi
yenı olan birsey mi öncedende var mıydı? doktora görünmende bencede fayda var

Kansızlık vardır sende .

Yaz aylarında baş dönmesi özellikle testesteron düşüklüğünden olur.Yaşında genç fazla masturbasyon yapıyorsun sanırım :)

Back
Yukarı