Günlük fix beslenme programım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MrToxic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boy:1.74
Kilo:67kg(göğüs ve göbeğimde yağlanmalar mevcut)

Protein kg/ = 130
Karbonhidrat/kg = 200

Kahvaltı=

4yumurta akı/ 1 tam yumurta = 18g protein
100 gr yulaf ezmesi= 60g karbonhidrat/12g protein
100 g lor peyniri=19g protein
------------
Kahvaltı 49g protein /8 gr yağ

-------------------------------

Ara öğün= 1 elma 2 mandalin

Antreman öncesi yemek(2 saat önce):

150 g makarna = 108g karbonhidrat/13g protein
150 g tavuk göğüsü = 33g protein
3-4 tanede közlenmiş biber
------------
46g protein / 108g karbonhidrat

Antremandan hemen sonra:

500 ml üzüm suyu.(Basit şeker)

Antremandan 45 dakika sonra:

150 g makarna = 108g karbonhidrat/13g protein
150 g tavuk göğüsü = 33g protein
Yağsız tuzsuz salata.

Akşam meyvesi= 1 elma 2 mandalin

Gece yatarken:
100 gr lor peyniri.22g protein(casein)

NOT:Antreman öncesi ve sonrası yemeklerimdeki herşey sabit bir tek 1 gün makarna 1 gün pirinç pilavı.

Okuduğunuz için teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
bence oldukca duzgun bır program forumda nadır gorulen bır duzen

tebrık ederım yasın 17 ve forumu ıyı okumussun ve duzgun bır program cıkartmıssın

bıtkısellerıde hesaba dahıl etmıssın kı dogru olan da bu

karbonhıdrat oranını bıraz daha arttırabılırsın kılon dusuk oldukca . karbonıdratı kılo*6+ seklınde alman mumkun

buda gunluk 400gr + karbonhıdrat demek 1 paket makarnaya denk bır hesap
bence degıstırılmesı gereken bır bolum yok su an ıcın

Kg başı 3g olarak düzenlemiştim ama . kg başı 4g karbonhidrat yapabilirim.Çünkü korkuyorum göbek ve göğüsümde yağlanma var.

ayrıca süt alımı hakkında yorumlarınız yokmu? yani süt kullanmalımıyım sizce?

Son düzenleme:
Kg başı 3g olarak düzenlemiştim ama . kg başı 4g karbonhidrat yapabilirim.Çünkü korkuyorum göbek ve göğüsümde yağlanma var.

ayrıca süt alımı hakkında yorumlarınız yokmu? yani süt kullanmalımıyım sizce?

lor var zaten sut sart degıl . eger kalısyum ıcın dıyorsan lor sutten daha zengın

kılon oldukca dusuk gogusundekı yaglanma buyuk ıhtıml ergenlıkten dolayı olabılır ergnelıkte jınekomastı normaldır bu yasta . onemlı degıl ama genelde gecıcı oluyor

kı yaglanmayı kafana takmana grek yok yasın oldukca genc kas kutlenı arttırdıgın zaman zamanla yag oranında dusucektır

hedeflerın uzun vadelı olursa daha mantıklı olur

foto eklemende yorum ıcın ıyı olur

Ömrümün bittiği yere kadar spor yapıcam :) 1-2 güne mutlaka eklerim.Sadece günde 2 paket sigara içiyorum sorun orda. ama sporda dezavantajlarını gördükçe bırakıcağımı düşünüyorm.

Ömrümün bittiği yere kadar spor yapıcam :) 1-2 güne mutlaka eklerim.Sadece günde 2 paket sigara içiyorum sorun orda. ama sporda dezavantajlarını gördükçe bırakıcağımı düşünüyorm.

kesınlıkle brak sıgaarayı azaltma brak gıtsın yasın daha 17 ve en guzel cagdasın hormonların maks calısıyor sıgara ıcerek buna engel olma

bana yetersiz geldi beslenme. bu arada besin değerlerini yanlış yazmışın yukarda lor'un 100 gr 19 gr protein ama gece yatmadan önce 22 gr ve yumurtalarıda yanlış yazmışın 4 tane yumurta beyazı toplam 16 gr protein eder tam yumurta ise 6 gr beyazı 4 gr sarısı 2 gr bu arada tavuk göğsünde 20 gr üzerinde protein değeri var

tavuk göğsünü 250 gr yapabilirsin ayrıca antrenmandan sonra basit şeker alıyorsun güzel ama hızlı sindirilen bir protein'ede ihtiyacın var eğer kullanmak istiyorsan whey alabilirsin. tavuk göğsünü 1 öğünde 250 gr yapabilirsin özellikle antrenmandan sonra karbonhidrat ağırlıklı beslen ve gece yatmadan önce loru 150 -200 gr yaparsan daha iyi olur.ve bazı öğünlerde uno çok tahıllı ekmek tüketebilirsin 1 dilimde 27 gr yani 3 gr protein 33 gr karbonhidrat var 4 dilim tüketbilirsin 1 öğünde ve antrenmandan önce tüketebilirsin 1 tane orta boy muz tüket enerji için.

beslenme programın harika. ve uyguluyucam. Yanlız ton balığı 25 gr protein var. ton balıgını neyın yerıen eklıyebılırım mesala?

Yeni başlayan biri için fazla protein ve karbonhidrat tüketiyorsun; ayrıca yağ yememek yağ vermek değildir.

Off günlerinde kg başına 2gr protein alman fazlaca yağlanmana sebep olur. Hiç yağ yemeden yağlanırsın.

Bence;

Sabah 2 tam yumurta yeterli diğerlerinin yanında. Peynir illa lor olacak diye bir şey yok. Kaşar loru filan yerine kaşar da yiyebilirsin, aynı şey. Ayrıca gece yatarken ve yatmadan önce meyve yemeni tavsiye etmem, yağ yakımını sekteye uğratırsın. Sürekli bunları yemek sağlıklı değil, arada balık ye mesela tavuk yerine, makarna yerine esmer pirinç ye.

Ayrıca amacın ne; kütle kazanmak mı yağ yakmak mı?

Çok kütleli yahut elit sporcu değilsen yanlış bir program olmuş.

boşuna 49 g falan yazma 30 g protein üstünü zaten işiyorsun 30 un üzerini almaya gerek yok beslenme fena degil ancak 2 paket sigara nedir ? acilen bırakman gerekiyor.düzeni gayet iyi ama beslenmenin başarlar dilerm...

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:37 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:33 ----------

lor peyniride kazein degil whey dir haberin olsun.

Günde 2 paket sigara ile ne soluduğun havadaki oksijeni ne de yemeklerin besin değerlerini tam kullanamayacaksın haberin olsun... Uykunu alamayacak, yeterince dinlenemeyecek, kaslarına gitmesi gereken enerji azalacak.. Sana en az 2 kat zaman kaybettirir, pek çok sağlık sorunu da cabası.

Yorumlarınızı aynen uyguluycam artık sporda 3. ayıma girmiş bulunmaktayım :) ve beslenme programım aynen devam ediyor sabah 1 ölçek optimum whey ve antren sonrası alıyorum.gelişme gözle görülür bir derecede.yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepsini uyguluyorum yavaş yavaş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı