1mprosibble
Üye
Selamun aleyküm bodyforumtr ailesi aranıza yeni katıldım. Ben sizlerden görüşlerinizi almak istiyorum buraya günlük besinlerimi yazacağım umarım sizde bana yardımcı olursunuz. Teşekkürler
Boy1.82
Yaş18
Kilo78 2 ayda 4kilo aldım fitnessla hedefim 82 fazla yağlanmadan
Antreman günleri
Sabah
5yumurta 3beyaz 2sarı
1bardak süt
3 küçük avuç gevrek (funny)
125gr civari lor peyniri
Öğlen
Üniversite öğrencisi olduğumdan yemekhanede ne çıkarsa onu yiyorum 1 küçük yuvarlak ekmekle birlikte
Ara öğün
Elma,muz,yeşilçay,burçak(değişken)
Spordan sonra
250gram tavukgöğsü
Bulgur bir tabak civarı
Bazen yemekhanede erken yemişsem spor öncesi 250gr tavuk ve bulgurda yiyebiliyorum
Antreman günlerinde spordan 45dk öncesi 30gram whey 10gr bcaa ve şimdi kreatin alıcam bekliyorum siparişi
Antreman sonrası 30gram whey protein
Off günlerinde ise sabah kalkar kalkmaz suyla proteini alıyorum gece ise süt ile proteini alıyorum
1-2 günde bir kase yoğurtla müsli yiyorum saat akşam 10 gibi
Sevgili forumdakiler bana neler önerirsiniz ne gibi değişikler yapayım, hatalarım nelerdir?
Boy1.82
Yaş18
Kilo78 2 ayda 4kilo aldım fitnessla hedefim 82 fazla yağlanmadan
Antreman günleri
Sabah
5yumurta 3beyaz 2sarı
1bardak süt
3 küçük avuç gevrek (funny)
125gr civari lor peyniri
Öğlen
Üniversite öğrencisi olduğumdan yemekhanede ne çıkarsa onu yiyorum 1 küçük yuvarlak ekmekle birlikte
Ara öğün
Elma,muz,yeşilçay,burçak(değişken)
Spordan sonra
250gram tavukgöğsü
Bulgur bir tabak civarı
Bazen yemekhanede erken yemişsem spor öncesi 250gr tavuk ve bulgurda yiyebiliyorum
Antreman günlerinde spordan 45dk öncesi 30gram whey 10gr bcaa ve şimdi kreatin alıcam bekliyorum siparişi
Antreman sonrası 30gram whey protein
Off günlerinde ise sabah kalkar kalkmaz suyla proteini alıyorum gece ise süt ile proteini alıyorum
1-2 günde bir kase yoğurtla müsli yiyorum saat akşam 10 gibi
Sevgili forumdakiler bana neler önerirsiniz ne gibi değişikler yapayım, hatalarım nelerdir?