Öncekile Hayırlı akşamlar Siz değerli arkadaşlarımdan kilo almam için yediğim besinleri paylaşıp bilgi alıp doğru yolda olup olmadıgımı anlamak ve bu amacımdaki hata payımı düşürüp gelişim göstermek amacındayım.
Yaşım-21
Boy-1.84
Kilo-72
Spor Yapmaya yeni başladım bir salona gidiyorum evde veya kulak arkası edilecek bilgilerle bu işi yapmamak ve kendime zarar vermeyip doğru gelişimi sağlamak için salona gitme ihtiyacı hissettim ve düzenli olarak bana verilen programa göre uygulama gayretindeyim fakat benim kafamdaki soru işareti doğru besleniyormuyum bayağı bi araştırdım ve kendi vücudumun ihtiyacı olan besinleri alabiliyormuyum sizlerden değerli görüşlerinizi almak isterim.
Sabah Kahvaltı - 07:00
3x yumurta beyazı 1x sarısıyla birlikte
Yulum peyniri 1 porsiyon yaklaşık 28 gr
1 bardak süt
1 dilim tam buğday ekmeği
2 yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi
1 yemek kaşığı bal
1 adet muz
ÖĞLEN YEMEĞİ - 12:30
2 Porsiyon tavuklu Pilav
330 ml Ev yapımı Ayran
ARA ÖĞÜN - 15:00
Yulaflı Üzümlü Bisküvi
Spor Öncesi - 20:00
1 adet Muz
50 gr yer fıstığı
Eve Geliş ve Akşam Yemeği
300 gr Göğüs eti yağsız pişmiş yada Ton Balığı 160 gr
1 kase tam yağlı yoğurt
1 Büyük tabak Yağsız Makarna Yada Pilav
1 bardak Portakal suyu cappy pulpy
1 adet muz
Yatmadan Önce
1 adet Muz
1 Bardak Süt
bu besinlerden aldıgım değerler şöyle - 2900 kcal 69.76 g yağ 359 g karbonhidrat 173 g protein
Bu sporu yaklaşık 15 gündür düzenli uygulamaktayım ve istediğim görüntüye ulaştıktan sonra da bırakmak düşüncesinde değil yaşam bicimi haline getirmek istiyorum
Sizce Doğru yoldamıyım Her yapacagınız değerli yorum için şimdiden teşekkür ederim .
Yaşım-21
Boy-1.84
Kilo-72
Spor Yapmaya yeni başladım bir salona gidiyorum evde veya kulak arkası edilecek bilgilerle bu işi yapmamak ve kendime zarar vermeyip doğru gelişimi sağlamak için salona gitme ihtiyacı hissettim ve düzenli olarak bana verilen programa göre uygulama gayretindeyim fakat benim kafamdaki soru işareti doğru besleniyormuyum bayağı bi araştırdım ve kendi vücudumun ihtiyacı olan besinleri alabiliyormuyum sizlerden değerli görüşlerinizi almak isterim.
Sabah Kahvaltı - 07:00
3x yumurta beyazı 1x sarısıyla birlikte
Yulum peyniri 1 porsiyon yaklaşık 28 gr
1 bardak süt
1 dilim tam buğday ekmeği
2 yemek kaşığı keçi boynuzu pekmezi
1 yemek kaşığı bal
1 adet muz
ÖĞLEN YEMEĞİ - 12:30
2 Porsiyon tavuklu Pilav
330 ml Ev yapımı Ayran
ARA ÖĞÜN - 15:00
Yulaflı Üzümlü Bisküvi
Spor Öncesi - 20:00
1 adet Muz
50 gr yer fıstığı
Eve Geliş ve Akşam Yemeği
300 gr Göğüs eti yağsız pişmiş yada Ton Balığı 160 gr
1 kase tam yağlı yoğurt
1 Büyük tabak Yağsız Makarna Yada Pilav
1 bardak Portakal suyu cappy pulpy
1 adet muz
Yatmadan Önce
1 adet Muz
1 Bardak Süt
bu besinlerden aldıgım değerler şöyle - 2900 kcal 69.76 g yağ 359 g karbonhidrat 173 g protein
Bu sporu yaklaşık 15 gündür düzenli uygulamaktayım ve istediğim görüntüye ulaştıktan sonra da bırakmak düşüncesinde değil yaşam bicimi haline getirmek istiyorum
Sizce Doğru yoldamıyım Her yapacagınız değerli yorum için şimdiden teşekkür ederim .