Yani bence tüm kasların eşit seviyede çalıştırılması gerekir böyle yazı okumuştum.Bilgisi olan inşallah yazar.Mesela ayakta çalışman gerekiyor istediğin büyümeyi elde edemezsin çünkü ayak büyüme hormonu sağlıyor vücuda buda kasların gelişimini hızlandırıyor.Z bar kaldırırken omuz çalışmaz ki hatta kol antrenmanlarında hiç bir farklı bölge çalışmaz.Hem çalışsa bile sence omuz kası 3 setlik bir çalışmayla gelişebilir mi tabi sen bilirsin ama bence tüm kaslarını çalıştırman gerekiyor.ya onlara pek çalışmıyorum çünkü kol basarken z barı kaldırırken omuz ister istemez gelişiyo mesela benim omuzlarım geniş kanatda biraz lükse giriyo pek önemsemiyorum
Peki sen öyle diyosan memnunsan devam et ben futbol oynuyorum 7 senedir ama hala ayak kaslarımı çalıştırıyorum ona bakılırsaya ayak kasım benim var yani zaten yürümek koşmak bisiklete binmek ayak kaslarını çalıştırır ekstradan birşey yapmana gerek yok. omuzlarım bence yeterince gelişmiş
Var olması geliştirmek zorunda olmadığını göstermez ki kişisel tercih sen bilirsin asıl sorunun cevabını aldıysan sorun yok kardeşimyaklaşık 2 yıl düzenli bisiklete bindim ben onun için var bende birazda
Kesinlikle haklı olduğumu görüceksin araştırabilirsin sana yeni bir program lazımeyvallah senin dediğini deniycem ya bugün biraz araştırdım
dostum sırtta büyük kaslar grubuna giriyo yani bacakla aynı eger sırtta calısırsan vucudun testosteron salgılar daha cabuk gelısır butun kasların ,, kol , gogus omuz bunlar kucuk kaslar eger buyuk kaslara yogunlasırsan dıger kasların gelısımıde hızlanır.valla ya ama sırt konusunda yine haklıyım o gerçekten lükse kaçıyo