Günde 3 bölge

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TTTT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

TTTT

Üye
Arkadaşlar merhaba size bir şey danışacağım şimdi benim programım söyle ;

1. gün Gögüs + biceps + arka kol

2.gün Omuz + sırt + bacak

pazartesi salı on
persembe cuma on
carsamba cumartesi pazar off günlerim

programda sıkıntı var mı sizce yani günde 3 bölge girmek sakıncalımı günde 130 gr protein ve 250 270 gr civarıda karbo alıyorum toz olarak kreatin + protein tozu var tavsiyeleri bekliyorum :)

Sakıncalı değil lakin hareket sayılarını olabildiğince düşürmelisin. Göğüs için Maksimum 3 hareket , biceps için 2 yine triceps için 1-2 hareket yeterli olur . Kalkıp da hepsine 4 er 5 er hareket eklersen hiçbir sonuç alamazsın

gögüs için bench press incide bench ve fly yapıyorum arka kol için 2 hareket bideps için barbel bıde altermate + hammer curl super set yapıyorum ıkısını bı anda

Gayet güzel düzenlemişssin ancak alternatif curl -hammer curl super setine gerçekten ihtiyacin yok . İkisinden birisini seçip hakkıyla yapman daha iyi olacaktir

Bir şeyi gözden kaçırmışım şimdi gördüm . 1. gün biceps - triceps calisiyorsun ancak 2. gün Sırt- omuz calisiyorsun. Böyle bir durumda yorulmuş olan bicepslerin yüzünden Sırt antrenmanını ve yine yorulmus olan tricepslerin dolayısıyla Omuz antrenmanını verimli bir şekilde çıkarmana imkan yok . İlk baktığımda arada 1 gün bıraktıgını sanıyordum ama 1. -2 . gün olarak yazmıssın . Bu şekilde kesinlikle hiçbir verim alamazsın . Eğer haftada 4 gün her bölgeyi 2 kere calistirmak istiyorsan şu program çok çok daha verimli olacaktir .
Pazartesi = Göğüs + Sırt
Salı = Omuz- Kol
Perşembe pazartesiyle aynı
Cuma salı ile aynı
Bu program çok çok daha efektif olacaktir lakin Bacak çalışmasını hangi güne ekleyeceğine sen karar vermelisin

Bir şeyi gözden kaçırmışım şimdi gördüm . 1. gün biceps - triceps calisiyorsun ancak 2. gün Sırt- omuz calisiyorsun. Böyle bir durumda yorulmuş olan bicepslerin yüzünden Sırt antrenmanını ve yine yorulmus olan tricepslerin dolayısıyla Omuz antrenmanını verimli bir şekilde çıkarmana imkan yok . İlk baktığımda arada 1 gün bıraktıgını sanıyordum ama 1. -2 . gün olarak yazmıssın . Bu şekilde kesinlikle hiçbir verim alamazsın . Eğer haftada 4 gün her bölgeyi 2 kere calistirmak istiyorsan şu program çok çok daha verimli olacaktir .
Pazartesi = Göğüs + Sırt
Salı = Omuz- Kol
Perşembe pazartesiyle aynı
Cuma salı ile aynı
Bu program çok çok daha efektif olacaktir lakin Bacak çalışmasını hangi güne ekleyeceğine sen karar vermelisin

pazartesi persembe gögüs + sırt
salı cuma omuz + kol

bu programı uygulayacağım bakalım hacim kazanmak istiyorum 75 kg yim şuan bi 80 i görmek istiyorum 2 3 ay gibi bir sürede bakalım tavsiyelerinize uyacağım teşekkür ederim :)

Back
Yukarı