günde 1000 mekik ile göbek eritme ??

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eediz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

eediz

Üye
Arkadaşlar günde bin mekik ile ayva göbeği denilecek tarzdaki bir göbek şekle sokulur mu sizce ?

Mekik göbek eritmez , göbek eritmekten kastın ordaki yağ oranını azatlmak ise tek bir hareketle bir bölgeden yağ oranı azaltma diye birşey yoktur.Yağ oranını koşu , yürüyüş , bisiklet(kondisyon bisikleti)merdiven çıkma , ip atlama vesaire egzersizleri düzenli yaparak azaltırsın böyle o göbek yok olur.Beslenme ve disiplin ön planda olmalı antreman kaçırmamalısın , ayrıca 1000mekik yerine 50x4 mekik ideal bir sayıdır 50den fazla sayıya çıkmıyorum ben sadece bazen yakıcı tekrar tek tekrar max mekik sayısı yapıyorum.Beline zarar verebilirsin.50x4ü aşma illa kolay geliyo diyorsan ağırlık alıp çek mekiği o mekikte karın kasını geliştirir.

Arkadaşlar günde bin mekik ile ayva göbeği denilecek tarzdaki bir göbek şekle sokulur mu sizce ?

70 kilo birisi için 1000 mekik, 150-300 kalori arası bir şey harcatıyor. Yani, göbek eritmek için yeterli olmayacağı kesin. Beslenmenizi düzeltin . Kalori açığında yemeniz gerekir.

1000 değilde belki 10000 yaparsan olur
ama bu sefer başka sağlık sıkıntıları çıkar
en güzeli herşeyi kararında yapmak
yedirerek sağlam yapmaktır.

anlıourum tepkilerinizi ama ne yazıkki sadece mekik çekebilirim zaten günde 2 km koşuourum. onun dışında şu aralar zamanım yok. Beslenmeme de oldukça dikkat edioruum zaten. BOY 183 KİLO 72 YAŞ 22. sadece mekik çekebildiğim için işe yarar mı diye merak etmiştim birazda olsa

1000 mekik=yat kalk
Ağırlıkla mekik olmalı ve karın kaslarının her bölgesi çalıştırılmalı gerektiğinde drop set ve super setlerle desteklenerek sadece mekikle değil yani.
Gelelim yağ yağmaktaki etkisine;çalışma esnasında harcanılan enerji kadar etki eder.Mekik'in karın bölgesindeki yağlar için ekstra bir etkisi yoktur.

azı karar çoğu zarar !!

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/mekik-g-bek-mi-eritir-t55138.html?t=55138&langid=1
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/mekik-kar-n-b-lgesinde-t41486.html

Arama Kelimeleri :

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı