Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
evet arkadaşlar agırlık kaldırma tarzıı şeyler yok hergün günde 100 tane barfiks 25 ten 4 set avuç içleri karşıya bakıcak şekilde gögse nizamı çekiş , ve sonrada 90 tane şınav 3 set 30 şeklinde üst bölgeyi duruş olaraki düzeltmek için yeterlimi sizce ?
önemli olan hareketi fazla yapmak deil kaslara uyarıcı etki yapmak günde 40 barfiks çeksen 50 şınav çeksen yeter de artar bile ama hep aynı hareketleri yapmak hareketin verimini azaltır ve değişik antrenman şekilleri uygulamalısın
çekiyorum 25 düz ters ama 3 ay çok agır gitmiştim salona bıraktım şimdi fazla bi erime . vücut biçimsizligi olmasın istiyorum evde boş duracagıma çekeyimdiyorum . asıl sorum hergün barfiks çekmemde bi sıkıntı olurmu askerde hergün çekiyolargerçi ama ben evde günde 150 e yakın çekiyorum ense , ve gögse 50