Günde 100 şınavla kaslar erirmi ?

185 boy 75 kilodayım . Hergün 100 şınav çeksem sabah akşam 45er dakika yürüsem sabahları 2 tam yumurta süt ve yulaf ezmesi , öğlen tavuk bulgur meyve , akşam pilav veya bulgur tavuk normal çorba yemek şeklinde beslensem yani tam teçhizat beslenme olmadan nasıl bir gelişme olur ? Kaslar erimez değil mi ?
 
Her vücudun değişken sınırları vardır. Bu sınırlar beslenme ve yapılan idmanla değişkenlik gösterir. Dayanılmaz yorgunluk anında vücudun artık en son enerji alacağı yer çalıştırdığın kaslardır. Bir anda inanılmaz bir erime mümkün olmadığı gibi vücut bu tempoya alıştıktan sonra kayıp yaşamazsın. Kaldı ki ekstrem birşeyde yapmıyorsun. Rahat olabilirsin. Spora devam [emoji4]


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Kas erimesi öyle kolay bir durum değil dostum. Çok kaslı kişilerde bu farklar takip edilebilir milim milim ilerlediği için. Bizim gibi orta seviye veya başlangıç programlarda kolay kolay kas kaybı olmaz.
 
Back
Yukarı