Günde 1 öğün yemek?

Sorum şu yaz dönemindeyiz geç yatıp geç kalkıyoruz kalkar kalkmaz 2-3 saat bir şey yiyemeyen biri olarak günde tek öğün yesem kilo verir miyim?
öğün: bol protein - orta düzey yağ - az miktarda karbonhidrat şeklinde olacak ( kilo vermeye çalışıyorum)

uzun süreli açlık yağ yakımını artırır mı? ( 15 saat kadar )

Yaparsın. Kilo verilir ama kötü bir yaşamı göze alman gerekiyor. Bunalırsın. Vücudunda yeterli enerjiyi bulamazsın.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yaparsın. Kilo verilir ama kötü bir yaşamı göze alman gerekiyor. Bunalırsın. Vücudunda yeterli enerjiyi bulamazsın.

Sıkıntı yaşıyacağımı sanmıyorum benim sorunum yemezsem hiç yemiyorum yemeye başlayınca kendimi durduramıyorum

Asıl soru bana zarar verir mi 15 saat açlık metabolizmamı yavaşlatır mı?

Yok aga onu dert etme böyle diyet uygulayanlar var. 16 saat su kahve dışında hiç bişey içmiyolar 8 saat tıkınma hakları var araştırabilirsin

Tek öğünde ne yediğine bağlı bazal metabolik rate i hesaplayın bmr calculator diye aratırsanız az çok fikir edinebilirsiniz bunun aşağısında almanızı pek önermem.Yeterli miktarda yağ aldığınıza emin olun en çok yapılan yanlış vücuttan yağı kesmek hormon dengesini sarsacaktır kilo başına 0.8-1gr yeterli olacaktır. Kas yıkımını engellemek için protein almayı da atlamamak gerek. Günün sonunda vücutta problem yok ise aldığınız kalori<yaktığınız kalori oldukça kilo vericeksiniz haftada 1 aç karnına tartılarak değişimi gözlemleyin ona göre kaloriyi hesaplayın derim iyi forumlar.

Back
Yukarı