günde çift idman

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan wolt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

wolt

Üye
Herkese mrb günde çift idman yapmamın testosteron seviyesine olumsuz etkisi olur mu? örn; pazartesi sabah göğüs idmanı,akşamında ise sırt idmanı(en az 5-6 saat süreyle) simdiden tesekkurler.

en fazla 2 hafta yaparsın.
sonra 2.hafta benchteki kilo ağır gelir, "ya ağır geldi bugünlük , şu 2.5 kgleri çıkarıyım dersin" işte testesteronun diplerde olduğu zamandır. "Overtraining" de burdan gelir.

ne kadardır yapıon nasıl beslenion her antrenmanında bir önceki antrenmanından daha verimli gectiğini hissediormusun bunlar önemli yapılır bir sorunda olmaz ama tabi dediğim gibi iş beslenmede motivasyonda çünki ağır olmasa bile idman en ufak motivasyon kaybında beslenme bozuklugunda antrenman kacırırsın kacırmasanda hadi bugunde 1 kg eksik basıyım oda daha sonra 1 set eksik yapıyım sonra 1 hareket atlıyım vs vs geri dönüşü olur buda sadece gdip zaman harcamana neden olur demek istediğim yapılır ama antrenman yapmakla yapmak arasında cok fark var

Tamamen saçma çift idman yapmak hicbir sonuç alazsin alamadigin gibide çok bitkin dusersin

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadar derdin ne?zorun ney ki günde cift antreman yapicaksin?birden bire bu spor aski nicin?Bana bu daha cok eyvah havalar isindi plaj sezonu acilmadan su bi ayda günde cift antreman yapip biraz omuz biraz gögüs yapsam yeter panpaaa... olayi diye düsünmekten kendimi alamiyorum.

Zamanım bol bu yuzden aslında zaten 1 gunde 2 bolge calisiyorum bu bolgeleri ayirarak yapmak istedm gögüs ve sirt ornegini verdim agir bir gogus programindandan sonra(hacime dayali) sirta gecerken gucumu yitiriyorum cift idmani cikarabilecek vaktimde var beslenmeye dinlenmeye firsatimda yoksa yaza kışa hazirlik degil amacim sadece eylul ayina kadar boş vaktim cok ve spor salonum evime 50 metre

Zamanım bol bu yuzden aslında zaten 1 gunde 2 bolge calisiyorum bu bolgeleri ayirarak yapmak istedm gögüs ve sirt ornegini verdim agir bir gogus programindandan sonra(hacime dayali) sirta gecerken gucumu yitiriyorum cift idmani cikarabilecek vaktimde var beslenmeye dinlenmeye firsatimda yoksa yaza kışa hazirlik degil amacim sadece eylul ayina kadar boş vaktim cok ve spor salonum evime 50 metre
2 kilo kanları şakır şakır akan et ye, yediğin pirinç özel hint pirinci olsun, meyvelerin tropik ormanların en derinlerindeki vitaminli meyvelerden oluşsun.. yine de yapamazsın.. vakitle alakası yok bunun.

Herkese mrb günde çift idman yapmamın testosteron seviyesine olumsuz etkisi olur mu? örn; pazartesi sabah göğüs idmanı,akşamında ise sırt idmanı(en az 5-6 saat süreyle) simdiden tesekkurler.
Bence sen kendini ayarla ve çift idman yap.. Duruma göre pes ettiğinde sonuçları paylaş lütfen :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Kardio'yu ben geçtiğimiz yıl sabah yapıyordum akşam ise ağırlık çaLışıyordum,bu bile beni helak ediyordu :)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Back
Yukarı