Gün içerisinde kaç kez antreman yapılmalı ? / Hangi saatlerde ve kaç kez antreman yapıyorsunuz ?

Gün içerisinde kaç kez antreman yapılmalı ?

Ben 1 kez yapıyorum oda saat 17 : 00 / 18 : 00 arası uyarlıyorum siz hangi saatler arasında antreman yapıyorsunuz ?

Okul ve dershane dönüşleri yemek yemeden önce başlıyorum yaklaşık 17.00-18.00 arası.
1 ay salon deneyimim vardı sonrası 6-7 aydır evde kendimce bi odayı kapattım :)

Okul ve dershane dönüşleri yemek yemeden önce başlıyorum yaklaşık 17.00-18.00 arası.
1 ay salon deneyimim vardı sonrası 6-7 aydır evde kendimce bi odayı kapattım :)
gözle görünecek kadar bi kaslanma mevcutmu vücudunda ?

tabi ki ilk başladığımdaki ölçülerimi bilmiyorum ama şu an boy 186 omuz 145cm kol 43 cm bel 103cm.104 kiloyum ayrıca 25 kilo verdim
evde çalışmak daha rahat bence.en azından baş başasın yandaki adam 80 kilo altına girince moralin bozulmuyor evde :))

imkanım olsa iki kez yaparım ama günde bir kez yapabiliyorum :) sabah saat 6:30dan 8:00e kadar

zaten hardlıne pro gaıner 5 kılo alcam ama bır servıste olcek 5 dıyor ben onu 2.5 olarak kullansam tek sefer de aynı faydayı gorur muyum tesekkurler

zaten hardlıne pro gaıner 5 kılo alcam ama bır servıste olcek 5 dıyor ben onu 2.5 olarak kullansam tek sefer de aynı faydayı gorur muyum tesekkurler
5 kaşıkta dediği etkiyi 2.5 ta görmeyi bekliyorsan neden 2,5 alıyorsun 1 kaşık al yine o etkiyi görmeyi bekle o.O

ağırlık çalışması için en uygun saat öğleden sonra olup cardio için sabah saatleri iyidir ağırlık çalışmasını işim yoksa öğleden sonra varsa akşam çalışırım sabah saatleride bir şeyi öğrenmek için en ideal zaman dilimi

bır servıste herkes 5 olcege fazla dıyor bununda nedenı o urunun hemen bıtmesı ıcın 5 olcek dıyorlar cok yerde okudum salonda kı hocama da danıstım 5 olcek cok fazla dıyorlar

Back
Yukarı