Gün geçtikçe Ağrılar Artıyor.

erdalkd

Üye
Merhaba arkadaşlar geçen hafta bir gün antreman yani koşu(30-40 dk), mekik(50-70), Chest press machine, Butterfly, Dumbell fly, One dumbell trıceps press, Push down lat machıne, (3*10,10,10) olarak ertesi gün dinlenme olarak çalıştım. Çalıştığım günler ağrı yok enson yaptığım çalışmadan yani cuma gününde hiç bir ağrı yok ken gün geçtikçe gögüs bölgesi ve kollarımda ağrılar artıyor sizce bu ağrılar var ken davam etmelimiyim? Şuan zaten kollarımı iki yana tam açtığımda gögüsbölgesi çok fazla ağrıyor. Bu ağrılar için yapmam gereken nedir?

Daha önce spor yapmadığın için öyle bendede olmuştu 1 hafta kadar devam etmişti zamanla kendiliğinden geçer antrenmanını aksatma eğer çok istersen kas gevşetici kullanabilirsin.

Agrilar 1gunde gecmiyor. İlk squart yaptigim zamani hatirliyorum, 1 hafta koltuga otururken bile acı cekmistim, arkadaslarim bacaklarima dokunup aci icinde bagirmamla dalga geciyorlardi :D beslenmene dikkat et,proteinli yemekler ye,findik ye(cinko).

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İlk gun agrimaz pek. İkinci gun daha cok agrir. Baslangicsan ve iyi beslenmediysen 3.gun eziyet olur :D 4ten sonra iyilesmeye basliyor. En uzun bacak suruyor. Bicepslerin iyilesmesi kisa surer.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

1.5 yıldır bu sporu yapıyorum hala ilk günki gibi ağrıyor ağırması gayet iyi o bölgeyi yeterince yordugunu gösterir.Ağrının sebebi ağırlık calışırken kaslarda ufak çaplı yırtılmalar olur daha sonra 2-3 günlük süreçte aldığın proteinlerle , karbonhidratlarla , vitaminlerle , yağlarla o yırtıkları onarırsın vücut onarımı yaptığında kasların eskisinden daha sağlam olur kas lifleri birbirine daha sıkı bağlanır.Buda görüntü olarak kasının şişmesine yol açar.

Back
Yukarı