Gün Boyu Beslenmem / Hatalarım

forum09

Üye
Merhaba arkadaşlar yaş : 21 boy 1.72 kilo 73 yağ oranı .%20 kas kaybetmek istemeden yağlardan kurtulmak istiyorum beslenmem nekadar iyi veya nekadar kötü artıları eksililerini değerlendirirseniz sevinirim. SPORDA 7.AYIM Düzenli olarak daha önceden aralıklarla yapmışlığım var.

SABAH KAHVALTI : 4 YUMURTA ( HEPSİ BEYAZ ) , BİRAZ PEYNİR,2-3 ZEYTİN,DOMATEZ , SALATALIK
KAHVALTIDAN 1-2 SAAT SONRA ( YULAF EZMESİ İÇİNE 1-2 MEYVE YARIM YAĞLI SÜT )
ÖĞLE YEMEĞİ : GENEL OLARAK TAVUK GÖGSÜ ,BULGUR PİLAVI TÜKETİYORUM . VE YA TON BALIĞI ,NOHUT,FASULYE GİBİSİNDEN OLUYOR ONLARI TÜKETİYORUM.
SPOR SALONU SAAT 4 DE GİDİYORUM : 1 ÖLÇEK WHEY PROTEİN ALIYORUM ANTREMANDAN YARIM SAAT ÖNCE
AKŞAM SAAT 6-7 GİBİ ( AKŞAM YEMEĞİ) : TAVUK,BULGUR,KIRMIZI ET GİBİSİNDEN ŞEYLER TÜKETİYORUM GENEL OLARAK ARADA SEBZEDE YİYİYORUM)
AKŞAM 7 DEN SONRA BİRŞEY YEMİYORUM GECE YATMADAN ÖNCE WHEY PROTEİN TOZU ALIYORUM 1 ÖLÇEK VE GÜN İÇERİSİNDE 2 LİTRE SU TÜKETMEYE ÇALIŞIYORUM.

ARKADAŞLAR SİZİN GÖRÜŞLERİNİZ NEDİR BU BESLENME HAKKINDA

HAFTANIN 6 GÜNÜ ANTREMAN YAPIYORUM.
PAZARTESİ:GÖGÜS , ÖNKOL
SALI:SIRT,ARKA KOL
ÇARŞAMBA:OMUZ : BACAK
BÖYLE DÖNÜŞÜMLÜ GİDİYOR BAŞLANGIÇDA 10 DK ISINIYORUM ÇIKIŞTA YAVAŞ TEMPODA YARIM SAAT UZAY YÜRÜŞÜYÜ DENİLEN ALETE VEYA BİSİKLETE BİNİYORUM...

Suyu 3 L çıkar, günlük protein ihtiyacını hesaplı kilo başına en az 1.6 protein al (cok uykusuz oldugum için ben ugraşamadım) carb alımın iyiye benziyor antrenman sonrası hiit cardio yap

Teşekkür ederim değerli yorumunuz için su konusunda evet haklısınız 3 litre içeceğim artık. protein ayarlamamıda yapacağım.

yaklaşık 7 aydır bu programım uyguluyorum hocam böyle olmasını söyledi gelişim hakkında bir bilgim yok zararı olup olmucağı hakkında teşekkürler

hocanı bilemem ama uyguladığım,duyduğum,gördüğüm kadarıyla haftada en az iki gün dinlenilmeli diye biliyorum ama yinede sizin kararınız :) başarılar

Pazar günü off günüm her gün 2 bölgeyi çalıştırıyorum her bölge için 4 hareket uyguluyorum.

Whey i antremandan önce degil sonra al,yatmadan önceyse whey degil casein alman gerekir bunun icinde whey e yazik etme lor ye yat,yok illa kullanicam dersende shake nin icine biraz zeytinyagi karisrtir whey in casein olsun.sindirimi yavaslatir gece boyunca protein almani saglar.

hocam yağ prbolemim var .%20 oranında bu protein tozu hakkında ki konuyu biraz açarmısınız neden gece almamalıyım veya neden antremandan sonra

whey hizli sindirilir,o yüzden antreman sonrasi hemen vücudun ihtiyaci olan proteini karsilamak icin iyidir,gece ise yavas sindirilen bir protein lazimdir sana gece boyunca protein saglayabilicek buda casein proteindir,bu sebepten gece yatarken whey icmenin bir mantigi yok.

hocam yağ prbolemim var .%20 oranında bu protein tozu hakkında ki konuyu biraz açarmısınız neden gece almamalıyım veya neden antremandan sonra

% 20 yağ oranın olduğundan emin misin?
Ölçümde bir hata olabilir mi?
1.72 boy için 73 kg normal görünüyor.
Buradan olsa olsa yağ oranın % 15 civarı olabilir gibi görünüyor.

arkadaslar yorumlarınıza tesekkür ederim yağ oranım evet .%20 özellikle bel çevremde aşırı bir yağlanma var zamanında 100 kilyodum kilo verdim baya

Back
Yukarı