devletten ya da gümrük idaresinden "bizim amatörce amerikadan istediğimiz ürünlere el koyma" demenin sürece hiçbir faydası olmayacaktır.
yani devlet gıda maddesi sokarken kişi, fiyat,ürün ayırımı yaparsa burası muz cumhuriyeti olur..
ha devletten ne istenebilir ithalat vergileri, supp.firmalarına yapılan bürokratik engeller kaldırılabilir . .
peki devlet bunları neden yapsın? vg.sporunun gelişmesi amacı ile sporcuları teşvik etmek amacı ile yapsın..
peki birileri ülkemizde vg.nin gelişememesini dert ediniyor mu? emin olun kimsenin umrunda değl..bizim gibi üç beş sosyal grup ve bu işin emekçileri dert ediniyor..
ne federasyon, ne bakanlıklar, ne gençlik sporların taşra teşkilatları umursuyor..tek umursadıkları futbol, güreş vs ki onlarda da durumumuz ortada..yani işin ucu sonu spor politikasına dayanır ve olay çok uzar..
yine olayın bir ayağı vergilerden dolayı maliye bakanlığına dayanır ki vergiler düşşün teşvik anlamında..peki maliye bakanlığının bu konuda muhatabı kim yani hükümetin kapısını kim çalacak..VG federasyonu..peki federasyon bunu yapar mı? yine emin olun yapmaz..
gün gelir biriniz bürokrat ya da siyasetçi olursanız bari biriniz eğilin bu konulara..
Zaten protein fiyatları burda uygun, diğer ürünleri almak sıkıntı.Eğer gümrükler bunları geçirmezse ben sadece protein tozuyla devam etmeyi düşünüyorum gerce geriside cokda önemli değil benim için multiyide eczaneden alırız artık napalım?