Güçlenmek için nasıl antrenman tarzı ?

Yaklaşık 5 aydır bb ile uğraşıyorum. fakat son günlerde uykusuzluktan olsa gerek gücten düştüm. güç kazanmak için yapabileceğim özel bir antrenman varmıdır varsa nedir ? yoksa normal salondaki programa devam mı etmeliyim? (genelde tüm hareketlerde 10 tekrar yaparım)

Yaklaşık 5 aydır bb ile uğraşıyorum. fakat son günlerde uykusuzluktan olsa gerek gücten düştüm. güç kazanmak için yapabileceğim özel bir antrenman varmıdır varsa nedir ? yoksa normal salondaki programa devam mı etmeliyim? (genelde tüm hareketlerde 10 tekrar yaparım)

Az tekrar çok ağırlık işi bitirir. Ama sabırlı olup 1 yıl boyunca yapman lazım

5 ay bb için kısa bi süre. Vg de belirli bi süreden sonra patlayıcı güç yada max. ağırlık gibi antrenmanlara yönelebilrsin ama 5ay da daha temel o kadar sağlam olmaz. dinlenmene önem ver olay çözülür bence

Kendinde demişsin zaten uykusuzluktan güçten düştüm diye, bb sporunda beslenme antreman uyku 3 ününde ayrı ayrı önemi var. Bence uyku düzenini oturtunca kendini daha dinç ve kuvvetli hissedeceksin. İllaki antremanında değişiklikler yapmak istersen bence kuvvet için Ali28 in dediği gibi 8-10 tekrar arası ağır çalışmanı öneririm.

Back
Yukarı