Güç sorunu

Merhaba arkadaşlar. 1 yıldır fitness yapıyorum. Düzenli beslenmem yoktu. Son 1 aydır part time çalışıyorum ve param oluyor. Güzel bir beslenme programı yaptım. Sorunum 1 yıldır fitness yapıyorum ilk başladığım zamanda göğüs pres 10 kilo sağa 10 sola takıp başlıyordum hala aynı. 20 kilo sağa sola takıp yapamıyorum. Güç kazanamıyorum. Güç kazanmak için ne yapmak lazım. Ağırlık artıramadığım için gelişimde olmaz.

Bol karbonhidratli bol kalorili besinler ye.
Squat bench deadlift uclusunu yap bi sure. Sirf bu hareketlere yogunlas. Ilk bas 5x5 yap sonra 3x5 yap sonra 3x3 yap.
Bu surede ise unutmayacagin hep aklinda olmasi gereken tek sey bol kalirili beslenmek. Haftada 3 kere git eger zor geliyorsa 2 kere git merak etme gucun azalmaz. canin antreman yapmak istemiyorsa GITME. Psikoloji bu sporda herseydir.

Bol karbonhidratli bol kalorili besinler ye.
Squat bench deadlift uclusunu yap bi sure. Sirf bu hareketlere yogunlas. Ilk bas 5x5 yap sonra 3x5 yap sonra 3x3 yap.
Bu surede ise unutmayacagin hep aklinda olmasi gereken tek sey bol kalirili beslenmek. Haftada 3 kere git eger zor geliyorsa 2 kere git merak etme gucun azalmaz. canin antreman yapmak istemiyorsa GITME. Psikoloji bu sporda herseydir.
Kahvaltıda yılaflı süt ve 1 dilim kepek ekmeği yiyorum. 3 yumurta lor peyaz peynir falan. 1 saat sonra spor a başlıyorum.

Cok iyi beslenmedigini varsayiyorum bu yuzden bosa hareket yapma. Squat bench deadlift. Gir salona her antremanda en iyisini yapmaya calis
Kahvaltı
*3 tam yumurta
*3 yemek kaşığı yulaf + süt
*lor peynir
* 1 dilim kepek ekmek
Ara Öğün
* 1 bardak süt ve bir avuç fındık fıstık
Öğlen 170 gr tavuk göğsü + Yoğurtlu makarna + salata
Ara öğün
* 1 bardak süt fındık fıstık
Saat 4 gibi
* 170 gr tavuk göğsü + Yoğurtlu makarna + salata
Ara öğün
* 1 bardak süt fındık fıstık
Akşam Yemeği
170 gr tavuk göğsü + Yoğurtlu makarna + salata
Yatana kadar 2 3 bardak süt.
Kilom 63
Boy 172
Yağ oranın hemen hemen %13 %14

Cok fazla tavuk gogsu yiyosun.kaslar icin gerekli olan sey sadece protein degil ayrica bi besinden bukadar fazla yeme. Herseyden azar azar ye. Yeterli protein = guzel beslenme demek degildir. Vucudunu dinlemek = guzel beslenmedir ;)

Cok fazla tavuk gogsu yiyosun.kaslar icin gerekli olan sey sadece protein degil ayrica bi besinden bukadar fazla yeme. Herseyden azar azar ye. Yeterli protein = guzel beslenme demek degildir. Vucudunu dinlemek = guzel beslenmedir ;)
Tabi ki. Yukarı da ki beslenmede tavuk dışın da da ton balığı oluyor öğünlerde genel olarak ağrlıklı olarak tavuk ama. Haftada 4 kez ton balığı var bir öğünde. Kırmızı et haftada 2 öğün.

Back
Yukarı